«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν τα πήγαινα καλά με τον προπονητή» ήταν τα λόγια του που δεν επιδέχονται ιδιαίτερης ερμηνείας για τις σχέσεις του με τον, τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα επεσήμανε ότι του έλειψε ο πρωταγωνιστικός ρόλος κι ότι δεν ευχαριστήθηκε αγωνιζόμενος στον σύλλογο του Πειραιά: «Ήθελα έναν σύλλογο που να μου δώσει την δυνατότητα να είμαι πρωταγωνιστής. Να έχω ηγετικό ρόλο μετά από έναν χρόνο που δεν διασκέδασα το ποδόσφαιρο».Ο 31χρονος, διεθνής, Ισραηλινός μέσος αναφέρθηκε και στο ότι θα έχει την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία ενός ντέρμπι «αιωνίων» στην Σερβία, μετά από εκείνο στη χώρα μας: «Έπαιξα ένα μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα και τώρα θα έχω την δυνατότητα να βιώσω την εμπειρία ενός μεγάλου ντέρμπι και στο Βελιγράδι».

Μάλιστα επεσήμανε ότι επέλεξε τους μαυρόασπρους του Βελιγραδίου παρότι: «είχα προτάσεις πολύ πιο καλές οικονομικά από την Παρτιζάν αλλά δεν ταίριαζαν με τα 'θέλω' της οικογένειάς μου. Ήμουν πολύ κοντά στην Σίβασπορ αλλά έβαλα πρώτη την οικογένειά μου. Έχω παιδιά που πρέπει να πηγαίνουν σε σχολείο όπου μαθαίνουν αγγλικά...»