Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Φωτιά" τα σενάρια για το... παλτό - Τον στέλνουν με τη... βία στην Ελλάδα - Πάει Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ;
| 2019-08-21 21:04:00

"Φωτιά" τα σενάρια για το... παλτό - Τον στέλνουν με τη... βία στην Ελλάδα - Πάει Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Φωτιά" τα σενάρια για το... παλτό - Τον στέλνουν με τη... βία στην Ελλάδα - Πάει Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ;

Απίθανο παιχνίδι. Δεν... ψαρώνει κανείς. "Κλικ" για να μάθεις!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Την μία μέρα οι πάντα ευφάνταστοι και ειδικά σε μεταγραφικά καλοκαίρια εξαιρετικοί σε σεναριολογία Ιταλοί, έστελναν τον Χοσέ Μάουρι στον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή όμως που δεν είχε ανταπόκριση το εν λόγω σενάριο, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκαθαρίζουν σε κάθε τόνο πως θα κάνουν τις τελευταίες τους προσθήκες μετά τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, προφανώς στοχεύοντας σε κάτι πιο… σίγουρο από έναν 23χρονο Ιταλό, ο οποίος δεν έβγαλε και μάτια στη θητεία του στη Μίλαν, περισσότερο γυαλίζοντας τον πάγκο των «ροσονέρι» παρά παίζοντας,  το τροπάριο άλλαξε.

Το επόμενο δημοσίευμα λοιπόν που εμπλέκει ελληνική ομάδα και τον Μάουρι ήρθε πριν λίγες ώρες και θέλει τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά να ενδιαφέρεται για την υπογραφή του (είναι πλέον ελεύθερος, αφού έχει αποδεσμευτεί από τους Μιλανέζους), τονίζοντας μάλιστα πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι οι μόνοι που έχουν κινηθεί για τον 23χρονο άσο, αλλά σχετικό ενδιαφέρον υπάρχει και από Λεγανιές, Αλαβές και Φενερμπαχτσέ.

Κάτι περισσότερο για να αναδειχτεί η πραγματική διάσταση της ιστορίας δεν χρειάζεται. Οι εκπρόσωποι του Μάουρι προφανώς και έχουν πάρει φόρα και προτείνουν τον πελάτη τους στις μόνες ελληνικές ομάδες που θα μπορούσαν να τον προτείνουν και να περιμένουν ανταπόκριση και στη συνέχεια, το βγάζουν και… βούκινο στα ιταλικά media προκειμένου να συντηρήσουν τον ντόρο για τον πελάτη τους. Παρωχημένη μανατζερική τακτική, ελάχιστα – πλέον – πειστική (τόσο για τις ομάδες όσο και για τα media) και ολοένα και περισσότερο μειωμένα αποτελεσματική (για τους σκοπούς που εξυπηρετούν τέτοιες διαρροές και επικοινωνιακά πουσαρίσματα…).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ με... τελειωμένο - Ήθελε να φύγει, τώρα είναι βασικός και κάνει "όργια"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags