Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Μαρινάκης: "Σπουδαία εμφάνιση, δεν τελειώσαμε όμως - Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"
| 2019-08-22 17:29:00

Μαρινάκης: "Σπουδαία εμφάνιση, δεν τελειώσαμε όμως - Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Μαρινάκης: "Σπουδαία εμφάνιση, δεν τελειώσαμε όμως - Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"

Η πρώτη αντίδραση του μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ.

Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Πανηγυρική ήταν η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Κράσνονταρ με 4-0, ωστόσο ξεκαθάρισε σε όλους πως πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως δεν τελειώσαμε εδώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0. Σαν να μην τελείωσε τίποτα», είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, για να συνεχίσει τονίζοντας για μια ακόμα φορά πως ο βασικός φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα.


 
«Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη με τον Αστέρα. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι εδώ για εσάς. Είμαι δίπλα σας. Μπράβο σε όλους σας αλλά να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά», κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags