Facebook Pixel ΑΕΚ: Δίδυμο... τρύπα - Αυτοί παίζουν "κουτουλιές" - Άφαντος Μάνταλος - Καρντόσο, προλαβαίνεις;
| 2019-08-22 23:16:00

Δίδυμο... τρύπα - Αυτοί παίζουν "κουτουλιές" - Άφαντος Μάνταλος - Καρντόσο, προλαβαίνεις;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δίδυμο... τρύπα - Αυτοί παίζουν "κουτουλιές" - Άφαντος Μάνταλος - Καρντόσο, προλαβαίνεις;

Τραγικός Μπάρκας, κούρασε ο Βέρντε. Ολιβέιρα σε... slow motion!

ΑΕΚ: Τραγική ήταν η ΑΕΚ απέναντι στην Τράμπζονσπορ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί δικαιότατα με 1-3 στο ΟΑΚΑ και στην ουσία να πει από τώρα αντίο στην Ευρώπη, μιας και με αυτή την εικόνα ως ομάδα είναι αδύνατον να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς στην Τουρκία.

Η Ένωση είχε σε πολύ κακή μέρα τους περισσότερους παίκτες της, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα το παρουσίασε στην αμυντική λειτουργία τόσο στις στημένες φάσεις (πρώτο ημίχρονο), όσο και στη ροή του αγώνα (δεύτερο ημίχρονο), καθώς πίσω υπήρχαν πολλά κενά, ενώ δεν έλειψαν τα πολλά ατομικά λάθη.

Το δίδυμο των Βράνιες-Σβάρνα δεν είχε αλληλοκάλυψη, τα μπακ Λόπες και Παυουλίνιο δεν βοήθησαν αμυντικά, ενώ και ο Μπάρκας ήταν ασταθής, δεν καθάριζε στον αέρα τις φάσεις και δεν έκανε τη μεγάλη επέμβαση όταν απειλήθηκε η εστία του.

Βέβαια, όλα ξεκινούσαν από τη μεσαία γραμμή, εκεί όπου οι Σιμόες και Σιμάο έδειξα ξανά πως δεν έχουν δέσει, καθώς έχουν ίδια χαρακτηριστικά και πολλές φορές... κουτουλάνε στο κέντρο, τη στιγμή που ντεφορμέ ήταν οι παίκτες που η ΑΕΚ περιμένει να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Μάνταλος και ο Λιβάγια. Ειδικά ο αρχηγός ήταν... άφαντος και δεν έκανε σε κανένα σημείο του αγώνα αισθητή την παρουσία του.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε φανέλα βασικού στον Βέρντε, αλλά πάλι ο Ιταλός δεν τον δικαίωσε, με πολλές ανούσιες τεχνικές ενέργειες, ενώ και ο Ολιβέιρα κινήθηκε σε ρηχά νερά, δείχνοντας ότι ακόμα θέλει χρόνο για να ανεβάσει ρυθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του παιρνόντας τον Κρστίτσιτς στη μεσαία γραμμή και τον Ζεράλδες στα άκρα της επίθεσης, αλλά ούτε αυτοί δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Πάντως, για την εικόνα της ΑΕΚ στο χορτάρι την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο προπονητής κι αυτός καλείται να βρει τα αντίδοτα που θα αλλάξουν άρδην την κατάσταση πριν είναι αργά για την Ένωση και στις εγχώριες διοργανώσεις. Αν προλάβει βέβαια...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε είδηση-βόμβα για ΑΕΚ - Θα ξεσηκωθούν οι οπαδοί - Κάνει το "μπαμ" ο Μελισσανίδης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags