Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό ρίσκο με στόπερ - Θα πάρει... χοντρό; - Έπαιξε 5 ματς τη σεζόν
| 2019-08-23 16:01:00

Ρίσκο με στόπερ στον ΠΑΟ - Θα πάρει τον... χοντρό; - Έπαιξε 5 ματς μια σεζόν - Αυτός κάνει, αλλά...

του Νίκου Στεργίου
Ρίσκο με στόπερ στον ΠΑΟ - Θα πάρει τον... χοντρό; - Έπαιξε 5 ματς μια σεζόν - Αυτός κάνει, αλλά...

Το σκέφτηκαν καλά για χαφ; Ποιος είναι... βόμβα και ποιος "σαπάκι";

To εναλλακτικό πλάνο στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν ακόμη και τα ύστατα ψήγματα υπομονής και επιμονής προκειμένου να γίνει το deal με τον Τζακ Ρόντγουελ, το παρουσιάσαμε χθες στο sportdog. Προβλέπει το -δεδομένα- ρίσκο με τη μη απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, αλλά αντίθετα, την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η εν λόγω επιλογή, το προφίλ του στόπερ που ψάχνουν οι "πράσινοι" προβλέπει δυναμισμό, ύψος, εκτόπισμα και αλτικότητα. Στοιχεία που όμως λείπουν -είτε όλα, είτε μεμονωμένα- από τα πρώτα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει στο ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες.

Πρώτο αυτό του γνωστού μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ, του Ούρος Τσόσιτς. Ψηλός ναι, είναι (1.87). Αλλά ο Σέρβος απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί αθλητικός. Ίσα ίσα μάλιστα. Τα παραπανίσια κιλά του έγιναν συχνά πυκνά αντικείμενο συζήτησης, ενώ και ο χαρακτήρας του, με συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα, ήταν ένας από τους λόγους που τον έφεραν στη "μαύρη" λίστα της Ένωσης, λίγους μήνες μάλιστα αφότου ανανέωσε με τον Δικέφαλο.

Ο ίδιος δείχνει να έχει καθίσει στο συμβόλαιό του, αρνείται μέχρι στιγμής να συζητήσει την αποδέσμευσή του και έτσι, δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει το οτιδήποτε που μπορεί να έχουν κατά νου οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", για έναν ποδοσφαιριστή που έτσι κι αλλιώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά μόνο και μόνο επειδή… ακούστηκε ως υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού.

Όσο για τους άλλους δυο που σήμερα παρουσιάζονται στα πρωτοσέλιδα. Ο Γάλλος Τομάς Ερτό είναι… 1.83! Χρειάζεται κάτι περισσότερο για να αναιρεθεί το "εκτόπισμα και το ύψος" που έχει τεθεί -πάντα κατά το ρεπορτάζ- ως βασικό ζητούμενο για τον "εκλεκτό" των Νταμπίζα, Δώνη; Προσθέστε και το γεγονός πως στην περυσινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε 5 ματς (στην Τουρκία όλα, με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού) και 160 συνολικά λεπτά και το σκηνικό ολοκληρώνεται.

Καλύτερο σαφώς μοιάζει το πακέτο που προσφέρει ο Σλόμπονταν Ράικοβιτς, ο 31χρονος στόπερ, o οποίος προέρχεται από την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του, στη Serie B, με την Παλέρμο, η διάλυση της οποίας τον έφερε να αναζητά την επόμενη ομάδα του. Είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, πληροί τα πρότυπα που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός (1.91 ύψος, δυναμικός), ωστόσο στερεί σε άλλα, ενώ πέραν της περυσινής, δεν υπάρχει σεζόν στην καριέρα του που να μην αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aυτό της έλειπε! Ρεπορτάζ-ΣΟΚ για ΑΕΚ μετά την ευρωπαϊκή "σφαλιάρα" - Αποχωρεί top όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags