Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καλή επιτυχία σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από Γαβαλά
| 2019-08-23 17:36:00

Δεν ξανάγινε – Κίνηση από παράγοντα του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί!

Sportdog Team
Δεν ξανάγινε – Κίνηση από παράγοντα του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί!

Φοβερή επικοινωνιακή ενέργεια.

Ολυμπιακός: Καλή επιτυχία σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από Γαβαλά

Καλή επιτυχία σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενόψει των ρεβάνς στα πλέι οφς του Europa League με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα ευχήθηκε, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μία κίνηση που σπάνια συνηθίζεται από ερυθρόλευκο στέλεχος.

Δείτε το κείμενό του:

«Μπαίνοντας στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω από όλα! Θεωρώ δεδομένη τη δημιουργική συνεργασία μας καθόλη τη διάρκεια της περιόδου, έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος. Ασφαλώς και σε μία μακρά διαδρομή προκύπτουν προβλήματα. Αλλά με καλή θέληση είμαι βέβαιος πως θα βρίσκουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις για τη διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος.

Με μεγάλη χαρά προγραμματίζουμε να σας φιλοξενήσουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου όπου θα υποδεχθούμε τον Αστέρα Τρίπολης. Και με την ευκαιρία, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στις ρεβάνς τους στα play-offs του Europa League, αφού κάθε πόντος είναι πολύτιμος για τη βελτίωση της θέσης της χώρας μας στη βαθμολογία της UEFA. Τα οφέλη θα τα εισπράξει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάθος χρόνων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags