Facebook Pixel Ξέσπασε ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνέντευξη Τύπου
| 2019-08-23 22:06:00

Εκτός εαυτού πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού – Άγριο ξέσπασμα, πέταξε καρέκλα, θύμισε Μαλεζάνι

Sportdog Team
Εκτός εαυτού πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού – Άγριο ξέσπασμα, πέταξε καρέκλα, θύμισε Μαλεζάνι

Άνω κάτω η συνέντευξη Τύπου.

Ξέσπασε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του στο Ιράν.

Η Εστκλάλ ηττήθηκε με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Ιράν από την Μασίν Σάζι και μετά το τέλος του αγώνα βγήκε εκτός εαυτού.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε λόγο για σαμποτάζ εναντίον του και έλλειψη σεβασμού, αποκαλύπτοντας ότι δεν επέτρεψαν στον μεταφραστή του να βρίσκεται μαζί του στον πάγκο, ενώ υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει αν η απόφαση για τον μεταφραστή πάρθηκε από την Ομοσπονδία ή την ομάδα του.

«Δεν γνωρίζω αν η απόφαση πάρθηκε από τον σύλλογο ή την Ομοσπονδία. Αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς έναν ξένο προπονητή στο Ιράν. Για εμένα είναι δύο μήνες γεμάτοι προβλήματα. Δεν θα τα παρατήσω. Όμως, αυτό που συνέβη σήμερα είναι έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και προς τον επαγγελματισμό μου.

Αν έρθει έας προπονητής στην Ιταλία και του κόψουν τον μεταφραστή από την πρώτη αγωνιστική, τι θα είναι; Σαμποτάζ; Τι είναι αυτό; Όμως, δεν θα τα παρατήσω. Θα μείνω εδώ και θα παλέψω. Ξέρετε για ποιους; Για τους φιλάθλους. Επειδή οι φίλαθλοι είναι πάρα πολύ καλοί στην Esteghlal. Φανταστικοί φίλαθλοι. Τέλος. Συγχαρητήρια στην Machine Sazi. Αυτά», δήλωσε ο Στραματσόνι.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου, στην οποία για πολλούς ο Στραματσόνι θύμισε τον συμπατριώτη του και έτερο προπονητή του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags