Facebook Pixel Συλλήψεις και προσαγωγές στο Λαμία - Παναθηναϊκός - Χειροπέδες σε 19χρονο για σουγιά!
| 2019-08-25 13:46:00

Συλλήψεις και προσαγωγές στο Λαμία-Παναθηναϊκός - Χειροπέδες σε 19χρονο για σουγιά!

Sportdog Team
Συλλήψεις και προσαγωγές στο Λαμία-Παναθηναϊκός - Χειροπέδες σε 19χρονο για σουγιά!

Έγινε και δικογραφία για ρίψη κροτίδων και βεγγαλικών...

 

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη εντός και εκτός γηπέδου στο χθεσινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό, λειτούργησε αποτρεπτικά για οποιαδήποτε έκτροπα μπορεί να είχαν στο μυαλό τους κάποιοι ανεγκέφαλοι. Ωστόσο δεν έλειψαν οι προσαγωγές και οι συλλήψεις.

Χειροπέδες σε 19χρονο για σουγιά

Αρχικά πριν τον αγώνα στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στον κόμβο "Σερδάρη" μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας της Τροχαίας και της ΟΠΚΕ διενεργούσαν προληπτικούς ελέγχους.

Όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο με φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που ερχόντουσαν για τον αγώνα, ο 19χρονος συνοδηγός προσπάθησε να "ξεφορτωθεί" έναν πτυσσόμενο σουγιά που είχε μαζί του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τον έριξε κάτω στο δρόμο και τον κλώτσησε για να τον κρύψει κάτω από το αυτοκίνητο. Έγινε όμως αντιληπτός από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

Επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας ακόμη 40χρονος φίλαθλος των πράσινων, έξω από το γήπεδο, όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να έχει μικροποσότητα χασίς κρυμμένη σε μπουκαλάκι που είχε μαζί του..

Τέλος κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν 4-5 προσαγωγές φιλάθλων του Παναθηναϊκού για χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags