Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ – Ολυμπιακός: Βγάζουν "οφσάιντ" τον Μπεργκ - Ποιος ΠΑΟ; - Αυτά ζήτησε από Ολυμπιακό - Αν του τα έδινε;
| 2019-08-25 16:54:00

Βγάζουν "οφσάιντ" τον Μπεργκ - Ποιος ΠΑΟ; - Αυτά ζήτησε από Ολυμπιακό - Αν του τα έδινε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Βγάζουν "οφσάιντ" τον Μπεργκ - Ποιος ΠΑΟ; - Αυτά ζήτησε από Ολυμπιακό - Αν του τα έδινε;

Κι όμως, έτσι θα έβαζε τα κόκκινα! Δεν μας τα λέει καλά ο Σουηδός...

Μάρκους Μπεργκ – Ολυμπιακός: Το πρόσωπο της εβδομάδας που πέρασε ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα με τη φανέλα της Κράσνονταρ και... άναψε νέες φωτιές.

Ο Σουηδός άσος, που αγωνιστικά δεν μας απασχόλησε καθόλου καθώς ήταν κάκιστος στο ματς της περασμένης Τρίτης, προκάλεσε μεγάλο ντόρο με τις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, όταν και τοποθετήθηκε για το μεταγραφικό «φλερτ» που είχε με τον Ολυμπιακό για περίπου ένα μήνα το καλοκαίρι.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού σε διαδοχικές τοποθετήσεις του ανέφερε πως παρότι είχε δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τους «ερυθρολεύκους», αποφάσισε να... ρίξει άκυρο, καθώς δεν γινόταν να αγωνιστεί στον «αιώνιο εχθρό» του Τριφυλλιού. Ο Σουηδός σημείωσε πως έχει δεθεί πάρα πολύ με τους Πράσινους και εξήγησε πως δεν θα μπορούσε να... προδώσει τον κόσμο της ομάδας, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό.



Από το Λιμάνι δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση επίσημη, ωστόσο μέσω δημοσιευμάτων και κάποιων διαρροών, απάντησαν στον Μπεργκ και ουσιαστικά τον... έβγαλαν στην σέντρα. Αυτό που έλεγαν λοιπόν, αφορούσε την συμπεριφορά του Μπεργκ το καλοκαίρι, όταν ουσιαστικά κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους Πειραιώτες και διαπραγματεύτηκε σοβαρά την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Η μεταγραφή του, σύμφωνα με πληροφορίες πάντα από το ερυθρόλευκο περιβάλλον, δεν «κόλλησε» στο... Παναθηναϊκό παρελθόν του παίκτη, αλλά στο οικονομικό κομμάτι. Ο Σουηδός στις επαφές με την ομάδα του Λιμανιού ζητούσε κάποιες εγγυήσεις, να πάρει μπροστά το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του και φυσικά απαιτούσε πολλά χρήματα και ένα «βαρύ» συμβόλαιο.

Αν δεν ήθελε λοιπόν να πάει ποτέ στον Ολυμπιακό, αναρωτιούνται άνθρωποι των «ερυθρολεύκων», γιατί δεν είχε σταματήσει τις συζητήσεις από την πρώτη μέρα και διατηρούσε το θέμα της επιστροφής του στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» για περίπου δύο μήνες;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οβίδες" Αλέφαντου: "Μαρινάκη, αυτόν τον παίκτη πάρε - Ξέρω τι θέση θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags