Facebook Pixel Sportdog.gr | "Διόρθωσε" την γκάφα του πιάνοντας πέναλτι στο 92’ - Κράτησε σούζα... το αλογάκι στο Περιστέρι (VID)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-25 20:47:00

"Διόρθωσε" την γκάφα του πιάνοντας πέναλτι στο 92’ - Κράτησε σούζα... το αλογάκι στο Περιστέρι (VID)

Sportdog Team
"Διόρθωσε" την γκάφα του πιάνοντας πέναλτι στο 92’ - Κράτησε σούζα... το αλογάκι στο Περιστέρι (VID)

Τρομερή απόκρουση του Κρίστινσον, 1-1 Ατρόμητος-ΑΕΛ.

Super League: Με τρομερή απόκρουση πέναλτι του Ούμπιντες στο 93' από τον Κρίστινσον, η ΑΕΛ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας από μοιραίος έγινε πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς διόρθωσε το λάθος του στο γκολ του Ατρόμητου με την απόκρουση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο Νάτσο άνοιξε το σκορ μόλις στο 17' για τους γηπεδούχους, ενώ στο 45+2' ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε για την ΑΕΛ.

Το πέναλτι για τους Περιστεριώτες δόθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, καθώς ο διαιητής καταλόγησε σπρώξιμο του Μπάλλα στον Μανούσο. 

Οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με την ΑΕΛ να αμύνεται πολύ σωστά, σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα.

Ο Ατρόμητος άνοιξε στο σκορ στο παιχνίδι, σε μια φάση που ο Κρίστινσον της ΑΕΛ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Συγκεκριμένα στο 17’ ο Νάτσο έκανε μια σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν υπολόγισε σωστά και δέχθηκε ένα εύκολο γκολ.

Η ΑΕΛ έβγαλε αμέσως αντίδραση και κυνήγησε το γκολ τη ςισοφάρισης, με τον Μόρα να στέλνει την κεφαλιά στο δοκάρι του Μέγερι και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Παρότι στο 44΄ο Ατρόμητος είχε μια ακόμα μεγάλη στιγμή με τον Βέλλιο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από πάσα του Μανούσου, η ΑΕΛ ήταν εκείνη που κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να φέρει το παιχνίδια στα ίσια.

Στο 45+2’ ο Μπούστος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μιλοσάβλιεβιτς, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να μην αστοχεί και να γράφει το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Μέγερι, με τον Θεοδωράκη να παίρνει τη θέση κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου.

Στο 50΄ο Ατρόμητος είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βέλλιο να βγάζει κάθετα για τον Μανούσο μ’ εκείνον να πλασάρει και τον Κρίστινσον να διώχνει με τα πόδια.

Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Ατρόμητος στο 60’ είχε μια αρκετά καλή στιγμή μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, που κατέληξε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν αρκετά και στο 80’ κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, με τον Ουγκράι να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 94' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο του Μπάλλα στον Μανούσο, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR και να υποδεικνύει την παράβαση.

Ο Κρίστινσον όμως ήταν εκεί και απέκρουσε το πέναλτι του Ούμπιντες, δίνοτας έτσι τον σημαντικό βαθμό τις ισοπαλίας στην ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μέγιερι - Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης - Χαρίσης, Ούμπιδες, Μάντσον - Ρόσα, Μανούσος, Βέλλιος

ΑΕΛ: Κρίστινσον – Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς – Σεσέροβιτς, Μπούστος, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς – Νούνιτς

Τα highlights της αναμέτρησης: 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags