Facebook Pixel Μιγκέλ Καρντόσο - ΑΕΚ: Αυτός "κρέμασε" τον Καρντόσο - Τρελά "εγκλήματα"- Γιατί φεύγει - Απαράδεκτος με Αλμπάνη!
| 2019-08-26 00:59:00

Αυτός "κρέμασε" τον Καρντόσο - Τρελά "εγκλήματα"- Γιατί φεύγει - Απαράδεκτος με Αλμπάνη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός "κρέμασε" τον Καρντόσο - Τρελά "εγκλήματα"-  Γιατί φεύγει - Απαράδεκτος με Αλμπάνη!

Απίθανα πράγματα ο Πορτογάλος. Τι πληρώνει. Ας πρόσεχε...

Μιγκέλ Καρντόσο - ΑΕΚ: Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, καθώς μόλις τρεις μέρες μετά τη βαριά ήττα από την Τράμπζονσπορ στα πλέι οφ του Europa League, το βράδυ της Κυριακής ήρθε νέα γερή σφαλιάρα στην πρεμιέρα της Superleague με την ήττα από την Ξάνθη (0-2).

Η Ένωση ήταν κάκιστη για ακόμα ένα παιχνίδι, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, ωστόσο έχει ως... ελαφρυντικό το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μία ώρα, λόγω της αποβολής του Φραντσίσκο Ζεράλντες.

Ο Πορτογάλος κατάφερε μέσα σε 34 λεπτά να δει δύο κίτρινες για σκληρά μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και «κρέμασε» την ομάδα του και πολύ πιθανό και τον προπονητή που τον έφερε στην Ελλάδα, τον Μιγκέλ Καρντόσο. Άλλωστε, αν δεν ήταν ο Πορτογάλος που επέμενε για τη μεταγραφή του, δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στην χώρα μας.

Και η αναφορά στο... κρέμασμα του Καρντόσο δεν είναι τυχαία, καθώς η νέα ήττα μετά από μία ακόμα τραγική εμφάνιση, θα φέρει όπως αναμένεται την άμεση απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Καρντόσο μετά τα ματς με Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ ήταν με την πλάτη στον τοίχο και η νέα αποτυχία τον οδήγησε στην έξοδο.

Ο Πορτογάλος κόουτς άλλωστε έχει τεράστιες ευθύνες και για το ματς με την Ξάνθη, καθώς εκτός από το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν παρουσίασε καμία βελτίωση σχετικά με την εικόνα της εδώ και 20 μέρες, προχώρησε και σε ένα ανούσιο ροτέισον που του στοίχισε.

 

Δεν υπήρχε λόγος σε ένα τέτοιο παιχνίδι να ξεκουραστεί ο βασικός αμυντικός Βράνιες και να πάει με το πειραματικό δίδυμο στα στόπερ Οικονόμου - Σβάρνα ή να αφήσει στον πάγκο τον Λιβάγια, τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας αυτή τη στιγμή μαζί με τον Μάνταλο. Ο Κροάτης φορ μπήκε αλλαγή στο 58’ και έδωσε πνοή στην ομάδα, ακόμα και με 10 παίκτες, ενώ ήταν φανερό πως είχε δυνάμεις, καθώς στο 82’ υπήρξε μία χαρακτηριστική φάση που έτρεξε μέχρι την άμυνα για να δώσει βοήθειες στον Χουλτ!

Επίσης, ως... λάθος χρεώνεται και η επιλογή του Καρντόσο να αφήσει στον πάγκο τον Αλμπάνη και να τον ρίξει στο τέλος του ματς, έναν εξτρέμ που ήταν ξεκούραστος και στον οποίο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, είχε υποσχεθεί ότι θα τον ξεκινήσει στην 11αδα και ότι γι' αυτό τον «έκοψε» από την ευρωπαϊκή λίστα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προφητεία της 10ετίας - Απίθανο ξέσπασμα Αλέφαντου για Καρντόσο - Συμβουλή σε Τίγρη (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags