Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος Πογιέτ; Αυτός αν γυρίσει θα "ρίξει" το ΟΑΚΑ - "Καψούρα" του κόσμου
| 2019-08-26 10:17:00

Ποιος Πογιέτ; Αυτός αν γυρίσει θα "ρίξει" το ΟΑΚΑ - Τεράστιο όνομα, "καψούρα" των οπαδών

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Πογιέτ; Αυτός αν γυρίσει θα "ρίξει" το ΟΑΚΑ - Τεράστιο όνομα, "καψούρα" των οπαδών

Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή-βόμβα. Ποιον "καθαρίζει";

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη και την ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. 

Ήδη από χθες το βράδυ έχουν παρθεί οι πρώτες αποφάσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν (όχι επίσημα, εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι), ενώ την παραίτησή του κατέθεσε αμέσως μετά το παιχνίδι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. 

Την ίδια στιγμή, όπως φημολογείται έντονα, εκτός ομάδας είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και ο Βασίλης Δημητριάδης, παρόλο που ο παλαίμαχος άσος είναι επί χρόνια το δεξί χέρι του αφεντικού της ΑΕΚ. 

Τα σενάρια που ακούγονται για την επόμενη μέρα στην Ένωση είναι αρκετά. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όλα δείχνουν προς το παρόν, ότι η ομάδα θα πορευθεί με τον Νίκο Κωστένογλου στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, ενώ πόθος της διοίκησης για τη συνέχεια φέρεται να είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ, με τον οποίο λέγεται πως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές



Όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ντίνου Διαμαντόπουλου, πρώην τεχνικού διευθυντή του Άρη και του Παναθηναϊκού

Από εκεί πέρα, υπάρχει έντονη φημολογία για το όνομα του Κώστα Κατσουράνη. Βεβαίως, όχι για να αναλάβει προπονητής ή τεχνικός διευθυντής, αλλά για να αναλάβει ένα διαφορετικό πόστο, ενδεχομένως στα αποδυτήρια, κοντά στην ομάδα, έχοντας καθήκοντα όπως αυτά που έχει ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ο παλαίμαχος άσος θα μπορούσε να γίνει υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ή γενικός αρχηγός, ωστόσο η συγκεκριμένη φημολογία δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα, αν και η συγκεκριμένη επιλογή θα μπορούσε σίγουρα να βοηθήσει την κατάσταση και το κλίμα στην ομάδα, μιας και ο "Κατσούρ" είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι απαντάει ο Τίγρης - Μεταγραφή... βόμβα - Παίρνει πρώην του ΠΑΟ - Άφωνη η Superleague!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags