Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρώτες "ρουκέτες" Κωστένογλου - "Πανηγυρίζουν" τρεις - Φέρνει πίσω τον... τελειωμένο
| 2019-08-26 13:25:00

Πρώτες "οβίδες" Κωστένογλου - Αυτούς "τρώει" - "Πανηγυρίζουν" τρεις - Φέρνει πίσω τον... τελειωμένο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πρώτες "οβίδες" Κωστένογλου - Αυτούς "τρώει" - "Πανηγυρίζουν" τρεις - Φέρνει πίσω τον... τελειωμένο

Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ. Ποιοι "τρέμουν". Φεύγει top όνομα;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί ήδη παρελθόν, ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου για ένα μικρό διάστημα, μέχρι η ΠΑΕ να κλείσει τον επόμενο προπονητή, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί. 

Όσον αφορά τις πρώτες κινήσεις του υπηρεσιακού τεχνικού Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος αναμένεται να καθίσει στον πάγκο σίγουρα στα επόμενα δύο ματς της ΑΕΚ σε Ευρώπη (τη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ  στην Τουρκία) και πρωτάθλημα (με τον Αστέρα στην Τρίπολη), η λογική λέει ότι ο Έλληνας τεχνικός θα δουλέψει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας. Όπως φάνηκε, ο προκάτοχός του έχασε τελείως τα αποδυτήρια και ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να "φτιάξει" τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Από εκεί και πέρα, με τις... ευλογίες της διοίκησης ο 48χρονος προπονητής αναμένεται να αποκαταστήσει αρκετές από τις "αδικίες" του Μιγκέλ Καρντόσο σχετικά με παίκτες που δεν πήραν καμία ευκαιρία και ήταν παραγκωνισμένοι.

Αυτό αφορά κυρίως τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τον Γιώργο Γιακουμάκη και τον Χρήστο Αλμπάνη να περιμένουν να πάρουν λεπτά συμμετοχής, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μίλος Ντέλετιτς, τον οποίο στην ΑΕΚ πιστεύουν, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής... δεν έβλεπε ποτέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί πρόσφατα κοντά στην έξοδο. 



Μάλιστα, όσον αφορά ειδικά την περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε υποσχεθεί (όταν τον "έκοψε" από την ευρωπαϊκή λίστα) στον 24χρονο άσο ότι στο παιχνίδι με την Ξάνθη θα έπαιζε βασικός, ωστόσο αυτό δε συνέβη, μιας και ο παίκτης αγωνίστηκε τελικά ως αλλαγή προς το τέλος της αναμέτρησης.

Απεναντίας, παίκτες που αποκαλούνταν "παιδιά" του Μιγκέλ Καρντόσο και δεν... έβγαιναν από την 11άδα, παρότι δεν απέδιδαν τα αναμενόμενα, όπως ο Φραντσίσκο Ζεράλδες ή ο Ντανιέλε Βέρντε, αναμένεται -στην καλύτερη- να καθίσουν στον πάγκο. Μάλιστα, για τον πρώτο υπάρχει ήδη μέχρι και σενάριο άμεσης αποχώρησης.

Εξάλλου, ο Νίκος Κωστένογλου σε πρώτη φάση και κυρίως ο νέος προπονητής καλείται να αποκαταστήσει τις σχέσεις στα αποδυτήρια, από την άποψη ότι λεγόταν ότι οι Πορτογάλοι παίκτες είχαν πάρει με το μέρος τους τον προπονητή, κάτι που είχε επηρεάσει τις ισορροπίες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποιοι απ' αυτούς, που μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους στο γήπεδο, να ακολουθήσουν τον Μιγκέλ Καρντόσο στην πόρτα της εξόδου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρίχνει βόμβα ο Μελισσανίδης - Φέρνει στην ΑΕΚ πρώην του Ολυμπιακού - Θα γίνει χαμός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags