Facebook Pixel Τρία ματς στον ΠΑΟΚ και έγινε ξανά διεθνής ο Εσίτι - Έτσι κλήθηκε στην εθνική του!
| 2019-08-27 11:17:00

Με τέσσερα ματς στον ΠΑΟΚ και έγινε ξανά διεθνής ο Εσίτι - Έτσι κλήθηκε στην εθνική του!

Sportdog Team
Με τέσσερα ματς στον ΠΑΟΚ και έγινε ξανά διεθνής ο Εσίτι - Έτσι κλήθηκε στην εθνική του!

Πώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας, Γκερνοτ Ρορ, κατέληξε στην επιλογή του μέσου του ΠΑΟΚ.

Μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής Νιγηρίας κέρδισε ο Αντερσον Εσίτι για το φιλικό παιχνίδι με την Ουκρανία στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Νιγηριανός μέσος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα που δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα και των τεσσάρων επίσημων αγώνων που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος με Αγιαξ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Παναιτωλικό.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος μέσος δικαίωσε τις προσδοκίες του προπονητή του και των ανθρώπων του Δικεφάλου και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Νιγηρίας, Γκέρνοτ Ρορ, να τον καλέσει στους «σούπερ αετούς» για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε ανακοινώσει την 23μελή αποστολή της Νιγηρίας στις 14 Αυγούστου αλλά σε αυτήν δεν συμπεριλαμβανόταν αρχικά το όνομα του Εσίτι.

Ωστόσο ο τραυματισμός του μέσου της Λέστερ, Ουίλφρiντ Εντιντί, στον αγώνα με την Τσέλσι του κόστισε τη συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι των «αλεπούδων» με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπως και στην αποστολή της Εθνικής.

Ετσι ο Ρορ «αναγκάστηκε» να πάει στον πρώτο επιλαχόντα που δεν ήταν άλλος από τον Εσίτι που όπως φάνηκε και από την κλήση του, ήταν στο «ραντάρ» του.

Τη συμμετοχή του Εσίτι στην Εθνική Νιγηρίας επιδοκίμασε και ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμά του στο Instagram. 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags