Facebook Pixel ΑΕΚ: Τεράστια έκπληξη Κωστένογλου - Στέλνει πάγκο πολυδιαφημιζόμενο άσο
| 2019-08-27 13:42:00

Τεράστια έκπληξη Κωστένογλου - Στέλνει πάγκο πολυδιαφημιζόμενο άσο - Βάζει μέσα τον... φευγάτο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστια έκπληξη Κωστένογλου - Στέλνει πάγκο πολυδιαφημιζόμενο άσο - Βάζει μέσα τον... φευγάτο!

Τα αλλάζει όλα, πώς θα "χτυπήσει". Καρντόσο, μάθε μπαλίτσα...

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ, καθώς η τακτική του Μιγκέλ Καρντόσο δεν λειτούργησε σχεδόν καθόλου μέχρι τώρα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει τη διάταξη στην άμυνα και να παίξει η Ένωση στην Τουρκία με τρεις στόπερ, προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν και να χτυπήσει η ομάδα του στις αντεπιθέσεις. Το κύριο μέλημα του υπηρεσιακού κόουτς είναι να μη δεχθεί η ΑΕΚ γκολ και από εκεί και πέρα να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο στην επίθεση. 

Αυτό το σχέδιο προϋποθέτει ταχύτητα στη γραμμή κρούσης, έτσι ώστε οι "κιτρινόμαυροι" να λαβώσουν τους Τούρκους στις κόντρες. Ένα παιχνίδι που ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπηρετήσει, τουλάχιστον στην κατάσταση που βρίσκεται στην παρούσα φάση, καθώς δείχνει ότι ακόμα δεν έχει... ξεσκουριάσει.

Ο Πορτογάλος φορ έχει την εμπειρία, αλλά δείχνει προς το παρόν πολύ αργός και "βαρύς", με αποτέλεσμα ο Νίκος Κωστένογλου να προσανατολίζεται στο να δώσει φανέλα βασικού στον Γιώργο Γιακουμάκη. 

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν πριν λίγο καιρό με το... 1,5 πόδι εκτός ομάδας (υπήρχε συμφωνία δανεισμού του στον ΟΦΗ), ωστόσο τελικά αποφασίσθηκε (όχι με εισήγηση Καρντόσο) να παραμείνει στο ρόστερ και να υπολογίζεται κανονικά γ' αυτή τη σεζόν. 

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος, όπως σας γράφαμε και χθες, σκοπεύει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες που είχαν παραγκωνιστεί από τον προκάτοχό του (όπως ο Αλμπάνης), σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον 24χρονο φορ στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Τραμπζονσπόρ, μιας και διαθέτει την απαραίτητη σπιρτάδα για να υπηρετήσει την τακτική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: Αυτόν τον προπονητή θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Ίβιτς - Θα... πεθάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags