Facebook Pixel Αυτή είναι η πρώτη "μεταγραφή" του Ίβιτς - "Τον θέλω στην ΑΕΚ"
| 2019-08-28 10:00:00

Αυτή είναι η πρώτη "μεταγραφή" Ίβιτς - "Τον θέλω στην ΑΕΚ" - ΟΚ από Τίγρη - Κράτησε τον... φευγάτο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτή είναι η πρώτη "μεταγραφή" Ίβιτς - "Τον θέλω στην ΑΕΚ" - ΟΚ από Τίγρη - Κράτησε τον... φευγάτο

Έριξε... άκυρο ο Ίλια. Tι ζήτησε. Έτσι θα "φτιάξει" τους παίκτες!

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και πρώτος του στόχος είναι να κλείσει τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. Ο Σέρβος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ουρουγουανό τεχνικό, με αποτέλεσμα να έχει έτοιμες εναλλακτικές, αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει οι επιλογές του. 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρέθηκε χθες στα Σπάτα, παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ μίλησε και στους παίκτες, θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ίλια Ίβιτς θεωρεί ότι το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι στα αποδυτήρια και στο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες και γι' αυτό έκανε ήδη την πρώτη του εισήγηση στην "κιτρινόμαυρη" διοίκηση. 



Ο έμπειρος Σέρβος ζήτησε προσωπικά από το αφεντικό του συλλόγου την παραμονή του Βασίλη Δημητριάδη στην ομάδα, προκειμένου ο παλαίμαχος άσος να βοηθήσει στην τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών.

Ο Βασίλης Δημητριάδης είναι χρόνια μέσα στα αποδυτήρια, ξέρει όσο κανείς πώς αυτά λειτουργούν και ο Ίλια Ίβιτς τού έχει αναθέσει ήδη την... πώρωση των παικτών. 

Επομένως, δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του παλαίμαχου επιθετικού από την Ένωση, όπως διέρρευσε μετά την αναπάντεχη ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όντως στην ΠΑΕ σκέφτηκαν στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Βασίλη Δημητριάδη, ωστόσο ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο ζητώντας ξεκάθαρα την παραμονή του στο πόστο του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρόμος στην ΑΕΚ λίγο πριν ταξιδέψει για την Τουρκία - Ενημέρωση-φωτιά της UEFA - Τι συνέβη;



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags