Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτοιμη να κυνηγήσουν την πρόκριση στην Τούμπα είναι όλοι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-28 10:13:00

Πιστεύουν στην πρόκριση οι Σλοβάκοι: "Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα χτυπήσουμε - Υποφέραμε πολύ"

Sportdog Team
Πιστεύουν στην πρόκριση οι Σλοβάκοι: "Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα χτυπήσουμε - Υποφέραμε πολύ"

Ποιοα παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε αυτές τις δηλώσεις;

ΠΑΟΚ: Έτοιμη να κυνηγήσουν την πρόκριση στην Τούμπα είναι όλοι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας που γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να σφραγίσουν την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League. 

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Γιόρις Ντε Καμπς ξέρουν πως ο Δικέφαλος θα παίξει επιθετικά και θα πιέσει αρκετά ψηλά, οπότε εκείνοι θα κυνηγήσουν τις αντεπιθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα θέλουμε για να προκριθούμε, δεν θα παίξουμε για το 0-0. Είναι απαραίτητο να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μην έχουμε το νου μας στην άμυνα και στο 0-0. Περιμένω τον ΠΑΟΚ να μας πιέσει περισσότερο", ανέφερε ο άσος της αντιπάλου του Δικεφάλου του Βορρά και συνέχισε: 

"Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη και θα παίξει επιθετικά, θα μας πιέσει ψηλά και αυτό είναι καλό για εμάς, γιατί μπορούμε να… χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ματς υποφέραμε και δεν θα αλλάξει καθόλου αυτό στον επαναληπτικό.
Είναι μια σημαντική πρόκληση για εμάς και θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε την πρόκριση, αν και γνωρίζουμε την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ"
, κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags