Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καθάρισε ton Μπεργκ ο Μαρινάκης όταν... - Δεν είναι Βύντρα!"
| 2019-08-28 16:11:00

"Tι έκανες ρε Ελ Αραμπί στο 1-1; - Καθάρισε Μπεργκ ο Μαρινάκης όταν... - Δεν είναι Βύντρα!"

του Γιώργου Κτενά
"Tι έκανες ρε Ελ Αραμπί στο 1-1; - Καθάρισε Μπεργκ ο Μαρινάκης όταν... - Δεν είναι Βύντρα!"

Φοβερές ατάκες Βαμβακούλα στο sportdog. Αποκάλυψη για τον Σουηδό!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Ελ Αραμπί και Σουντανί ο Νίκος Βαμβακούλας, σε συνέντευξή του στο sportdog, μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε ακόμα στην παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά και στην απόφαση του Μαρινάκη να "καθαρίσει" τον Μπεργκ και να προχωρήσει στην απόκτηση του Αραμπί, γεγονός που έκανε τον Σουηδό πρώην άσο του Παναθηναϊκού να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες που υπάρχουν προς το πρόσωπο του Αντρέα Μπουχαλάκη από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, χτυπώντας το καμπανάκι για να μη γίνει ο... Λουκάς Βύντρα των Ερυθρόλευκων.  

"Ο Ολυμπιακός απέδειξε και χθες ότι είναι σοβαρή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και δεν είναι τυχαίο ότι έδειξε σε όλα τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια πολύ καλό πρόσωπο. Κέρδισε και χθες και αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα. Με την ευκαιρία, πάντως, να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές ομάδες, να κερδίζουν στην Ευρώπη, να έχουν προκρίσεις και να παίρνει η Ελλάδα βαθμούς", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Ν. Βαμβακούλας.

Τι άλλο σας άρεσε από το χθεσινό παιχνίδι;

"Ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στο 10ο λεπτό, παρόλα αυτά η αντίδρασή του ήταν γρήγορη και έδειξε προσωπικότητα. Πρέπει να δούμε, όμως, ότι από την 11άδα οι 9 παίκτες είναι από πέρσι ίδιοι. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κορμός, αλλά και βάθος στο ρόστερ με ισάξιους ποδοσφαιριστές που σιγά-σιγά θα μπουν στους αγώνες. Υπάρχουν το λιγότερο 20 παίκτες πρώτης γραμμής και ο προπονητής γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να τους αξιοποιήσει".



Η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στην άκρη του πάγκου πόσο σημαντική είναι για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός από τα μέσα του φετινού καλοκαιριού;

"Ο Μαρινάκης κάτι είδε με αυτόν τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα πέρσι, για δεύτερη χρονιά, ο κόσμος παραμένει πιεστικός, όμως διατήρησε τον ίδιο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Με αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ να πετύχουμε 4 γκολ και χθες 2 γκολ εκτός έδρας, στο 6ο φετινό παιχνίδι για να βρεθούμε στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός παίζει και καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος κάθεται και χειροκροτεί, δεν φεύγει από το γήπεδο. Κι αυτό είναι ανταμοιβή για τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες". 

Πρόσωπο του αγώνα ήταν χθες ο Ελ Αραμπί, ποια είναι η δική σας άποψη για την παρουσία του;

"Τον είδα και το περασμένο Σάββατο με τον Αστέρα, φάνηκε ότι του έλειπαν παιχνίδια και ότι όταν θα τα έπαιρνε στα πόδια του δεν θα είχε πρόβλημα. Είναι πολύ καλός, κρατάει την μπάλα, γυρίζει πίσω, πολύ εύκολος στο γκολ. Χθες στο πρώτο γκολ έκανε κάτι εντυπωσιακό, άλλαξε πόδι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το αριστερό. Αλλά και το δεύτερο γκολ δεν ήταν αυτό που λέμε πάρε-βάλε. Σημαίνει ότι παίρνει καλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο".

Την ίδια ώρα που ο Μπεργκ χθες έδειξε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν και είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό πριν από τον Αραμπί.

"Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Μπεργκ αλλά ο πρόεδρος τον έκοψε κατευθείαν όταν άρχισε τα μισόλογα. Για να ξέρετε, η πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός ήταν με πολλά λεφτά και εκείνος άρχισε να μιλάει για το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό κ.λπ. Ο πρόεδρος τον καθάρισε χωρίς να το καταλάβει ο Μπεργκ. Και ξέρετε κάτι; Αυτός χτυπάει το κεφάλι του, τώρα, που δεν ήρθε".

Ξεχωρίσατε κάποιον άλλον για την απόδοσή του;

"Ο Σουντανί είναι εργαλείο, γρήγορος, βγαίνει και ως δεύτερος επιθετικός στις φάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και καλούς παίκτες και θα παίξουν όλοι ακόμα κι αν δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Γιατί η ομάδα έχει πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και όποια ομάδα δεν έχει μεγάλο και καλά στελεχωμένο πάγκο, θα έχει προβλήματα τραυματισμών φέτος".

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη;

"Η αλήθεια είναι ότι θέλω να πω κάτι: Ο Μπουχαλάκης είναι ένας πολύ καλός παίκτης του Ολυμπιακού, αθόρυβος, κάνει καλή δουλειά. Μην τον καταντήσουμε όμως όπως τον Βύντρα, που για ό,τι γινόταν στον Παναθηναϊκό έφταιγε εκείνος. Δεν είναι τυχαίο που ο προπονητής τον αξιοποιεί σε όλα τα παιχνίδια, κάτι βλέπει ο προπονητής. Μην τον κράζουμε και τον καταντήσουμε όπως τον Βύντρα, που τον έκραζε όλο το γήπεδο για τόσα χρόνια αλλά δεν υπήρξε κανένας προπονητής να τον αφήσει στον πάγκο. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τον προφυλάξουμε". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργή Αλέφαντου: "Με αυτούς τους δύο γελάει η κοινωνία - Φέρε παίκτες για ΠΑΟΚ" - Ξεφτιλίζει Μπεργκ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags