Facebook Pixel Παραδοχή-ΣΟΚ Σαββίδη για μεταγραφές - Αυτό "τρέμουν" στον ΠΑΟΚ
| 2019-08-29 12:32:00

Παραδοχή... ΣΟΚ Σαββίδη για μεταγραφές - Αυτό "τρέμουν" στον ΠΑΟΚ - "Τρελαμένος" ο Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Παραδοχή... ΣΟΚ Σαββίδη για μεταγραφές - Αυτό "τρέμουν" στον ΠΑΟΚ - "Τρελαμένος" ο Φερέιρα!

Γιατί δεν κινείται φύλλο στην Τούμπα; Ποιος "μπλοκάρει" τα πάντα;

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται το φετινό καλοκαίρι στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, καθώς παρότι βρισκόμαστε πλέον στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι πρωτοφανές στον Δικέφαλο, καθώς τα τελευταία χρόνια οι Θεσσαλονικείς συνηθίζουν να... φορτσάρουν στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου και ρίχνοντας χρήμα στην αγορά, να παίρνουν παίκτες μεγάλης αξίας και από το πάνω ράφι.

Φέτος όμως, τα πράγματα δείχνουν να είναι κάπως διαφορετικά, καθώς τα τελευταία 24ώρα επικρατεί απόλυτη σιωπή. Στην Τούμπα δεδομένα ψάχνουν για τουλάχιστον τρεις παίκτες, έναν κεντρικό χαφ, έναν αριστερό μπακ και σίγουρα έναν επιθετικό, όμως τα ονόματα που διαρρέονται είναι ελάχιστα και μόνο τυχαίο δεν είναι.

Στην ΠΑΟΚ έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα και περιμένουν πρώτα απ' όλα, το σημερινό παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου καλούνται να ανατρέψουν την ήττα του πρώτου παιχνιδιού με 1-0 και να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Europa League.

Αν δεν τα καταφέρουν, θα είναι μία τεράστια αποτυχία, η οποία θα προκαλέσει τριγμούς στον σύλλογο και έξτρα προβλήματα. Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς είχαν θέσει ως στόχο την είσοδό τους για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League και τώρα κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός Ευρώπης από τον Αυγούστου.

Επίσης, ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα επηρεάσει την ομάδα εκτός από επικοινωνιακά και οικονομικά, καθώς τα χρήματα που θα μπουν από την πρόκριση στα ταμεία είναι σημαντικά και απαραίτητα για τη συνέχεια της σεζόν, κυρίως για λόγους Financial Fair Play.

Όπως σας έχει ξεκαθαρίσει στο sportdog με συνεχόμενα ρεπορτάζ από τις αρχές του καλοκαιριού, στην Τούμπα έχουν αποφασίσει και δεν πρόκειται να ξεφύγουν στις μεταγραφές, καθώς γνωρίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος να... μπλέξουν με την UEFA λόγω FFP.

Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης πριν από λίγες ημέρες, όταν μίλησε με οπαδούς της ομάδας στην Κέρκυρα. Ο ηγέτης του Δικεφάλου βρέθηκε στον σύνδεσμο του νησιού και σε ερώτηση για τις μεταγραφές από τον κόσμο, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και τους εξήγησε ότι το Financial Fair Play τους έχει δέσει τα χέρια.

Πάντως, ο Μάριο Μπράνκο συνεχίζει τις επαφές του με ομάδες και μάνατζερ σε όλη την Ευρώπη και ψάχνει για παίκτες που θα ταιριάζουν στα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια των "ασπρόμαυρων", ωστόσο όποια κίνηση γίνει, προορίζεται για μετά τη Σλόβαν και αφού, φυσικά, έρθει η πρόκριση που θα φέρει έσοδα στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον... ξεγραμμένο - Από πάγκο ξανά βασικός - Απίστευτος Φερέιρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags