Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιον "καθαρίζει" ο Ίβιτς - "Παιδί" του Χιμένεθ - Θα τρελάνει τον Τίγρη
| 2019-08-29 13:56:00

To πρώτο... αίμα - Ποιον "καθαρίζει" ο Ίβιτς - "Παιδί" του Χιμένεθ - Θα τρελάνει τον Μελισσανίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
To πρώτο... αίμα - Ποιον "καθαρίζει" ο Ίβιτς - "Παιδί" του Χιμένεθ - Θα τρελάνει τον Μελισσανίδη

Πάει για... τρελό deal. Πώς το κάνει και πόσα γλιτώνει η ΑΕΚ;

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς οι εκκρεμότητες στην ΑΕΚ είναι πολλές με μεγαλύτερη και πιο σημαντική αυτή του νέου προπονητή. 

Όπως όλα μαρτυρούν, η περίπτωση του Γκουστάβο Πογιέτ έχει "παγώσει" για τα καλά και, πλέον, ο Σέρβος εξετάζει άλλες λύσεις, κυρίως στην Ιβηρική, με έμπειρο Ισπανό προπονητή να είναι ψηλά στη λίστα του, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ

Από εκεί και πέρα, όμως, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ασχολείται παράλληλα και με άλλα θέματα που "καίνε" τους "κιτρινόμαυρους", όπως είναι οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Έρικ Μοράν, ο οποίος ήρθε στην ομάδα με εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ και βρίσκεται παραδοσιακά εκτός πλάνων, αν και απολαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο (300.000 ευρώ).



Όπως εκτιμάται, ο Ίλια Ίβιτς έχει τα "κονέ" στην Ισπανία και μπορεί να βρει ομάδα στον 28χρονο μέσο, ο οποίος έχει καλό βιογραφικό στην πατρίδα του (Μπιλμπάο, Λεγανές, Σαραγόσα). 

Ο Σέρβος φέρεται, μάλιστα, να έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις έτσι ώστε ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, είτε με κανονική μεταγραφή (πώληση), κάτι που θα ήταν το ιδανικό -και ανέλπιστο- σενάριο για την ΑΕΚ, είτε ως δανεικός (πιο πιθανό), που επίσης θα ήταν θετική εξέλιξη για την Ένωση αν γλιτώσει μέρος ή και ολόκληρο το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή μεταγραφή στην ΑΕΚ - Δίνει το ΟΚ ο Ίβιτς - Έλληνας εξτρέμ-βολίδα - Τον έχει ακούσει ποτέ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags