Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φημολογία στη Θεσσαλονίκη, "ψήνεται" επιστροφή-βόμβα
| 2019-08-30 11:51:00

Τρελή φημολογία στην Τούμπα - "Ψήνεται" επιστροφή που θα συζητηθεί - Όνομα... φωτιά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή φημολογία στην Τούμπα - "Ψήνεται" επιστροφή που θα συζητηθεί - Όνομα... φωτιά

Έκανε δυναμική επανεμφάνιση και τα σενάρια φούντωσαν!

Εξαιτίας των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Λούμπος Μίχελ επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο. Σλοβάκος γαρ, ο πρώην πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ανέλυσε σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του την ελληνική ομάδα και το προφίλ του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως ακούγεται στη Θεσσαλονίκη, η επανεμφάνιση του 61χρονου παλαίμαχου διαιτητή μόνο τυχαία δεν είναι. Κάποιοι, μάλιστα, την ερμηνεύουν ως προάγγελο επιστροφής του στην Τούμπα λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τον οποίο η γλώσσα του στάζει μέλι σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι μόνο οι πρόσφατες δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ του Europa League. Είχαν γίνει ανάλογες και τον περασμένο Μάιο, όταν ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί νταμπλούχος Ελλάδας.

Οπότε υπάρχει θετική αύρα γύρω από το όνομα του Σλοβάκου, ο οποίος αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2018. Όταν έφυγε, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τον Μάριο Μπράνκο, οι απόψεις ήταν διχασμένες για το έργο του. Επί των ημερών του έγιναν 27 μεταγραφές εκ των οποίων λιγότερες από 10 ήταν δικές του προτάσεις.

Συν τοις άλλοις, κάποιοι του χρέωσαν εκείνη την περίοδο ότι δεν ήταν κοντά στους παίκτες όπως ορίζει ένα από τα βασικά καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή.

Συνεπώς, αν και εφόσον επέστρεφε στην ομάδα, το ερώτημα είναι ποιο πόστο θα αναλάμβανε και ποιος θα ήταν ο ρόλος του στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Όλα αυτά βέβαια είναι περισσότερο για φιλολογική συζήτηση, γιατί αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση για νέα συνεργασία όλα μπορούν να γίνουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "κράξιμο" στον ΠΑΟΚ: "Η Ευρώπη δεν είναι Ελλάδα - Έγινε Παναθηναϊκός με την UEFA"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags