Facebook Pixel Ο Ραμαντάνι... φέρνει παικταράδες στην ΑΕΚ!
| 2019-08-31 13:06:00

"Βόμβες" στην ΑΕΚ - Αυτός φαίρνει παικταράδες - Έχει "φτιάξει" Ολυμπιακό - "Χρυσές" πωλήσεις

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Βόμβες" στην ΑΕΚ - Αυτός φαίρνει παικταράδες - Έχει "φτιάξει" Ολυμπιακό - "Χρυσές" πωλήσεις

Παίζει μεγάλη μπάλα ο Ίβιτς. Τρελά "κονέ". Θα γίνει χαμός!

 

Μετά το "στραπάτσο" του ευρωπαϊκού αποκλεισμού και την πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα στη Superleague, οι αλλαγές στην ΑΕΚ ήταν σαρωτικές, με τον σύλλογο να ψάχνει νέο προπονητή και να πορεύεται πλέον με τον Ίλια Ίβιτς αντί του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης πήρε τα "κλειδιά" του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επωμίζεται -μεταξύ άλλων- το κομμάτι των μεταγραφών.

Το θετικό νέο για τον Δικέφαλο έγκειται στο γεγονός ότι ο Ίβιτς διαθέτει εξαιρετικές διασυνδέσεις στο εξωτερικό, κάτι που μπορεί να ανοίξει "κανάλια" για συνεργασία με παίκτες από το "πάνω ράφι".

Σημαντικό κομμάτι των διασυνδέσεων του Σέρβου παράγοντα οφείλεται στις σχέσεις του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος του άνοιξε… πόρτες στην Ισπανία, όταν ακόμα ήταν στέλεχος του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, το σημαντικότερο στοιχείο είναι άλλο και έχει να κάνει με την πολύ στενή σχέση του Ίβιτς τον Νίκολα Ντάμιανατς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι κουμπάρος του Σέρβου μάνατζερ, που μόνο τυχαίο όνομα δεν είναι στην "πιάτσα" των ατζέντηδων.

Ο Ντάμιανατς είναι συνιδιοκτήτης της LIAN Sports, της εταιρείας του πασίγνωστου μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος έχει κάνει σπουδαίες δουλείες παγκοσμίως, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, κυρίως για χάρη του Ολυμπιακού. 

Ο Ραμαντάνι έτρεξε "χρυσές" πωλήσεις για τους Πειραιώτες, όπως αυτές του Μιλιβόγεβιτς, του Φέισα και του Ρέτσου, ενώ η εταιρεία του εκπροσωπεί κορυφαία ονόματα, όπως ο Γιόβιτς της Ρεάλ και ο Πιάνιτς της Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Ίβιτς: "Χτυπάει" νυν άσο του Ολυμπιακού - Έκανε την πρώτη επαφή - Τρελό "χουνέρι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags