Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς "ανέβασε" τον Μπουχαλάκη στο ημίχρονο του ματς με την Κράσνονταρ
| 2019-08-31 17:41:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς - "Πέσιμο" σε "Μπούχα" στα αποδυτήρια - Απίστευτη αντίδραση του παίκτη

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς - "Πέσιμο" σε "Μπούχα" στα αποδυτήρια - Απίστευτη αντίδραση του παίκτη

Τρομερό σκηνικό, έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League συνδυάστηκε με εξαιρετικές εμφανίσεις και με μια εικόνα δουλεμένης ομάδας, που φυσικά πιστώνεται εξ' ολοκλήρου στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο που όλοι παίζουν για όλους και κανείς για τον εαυτό του και συνάμα έχει δημιουργήσει καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, κάτι πολύ σημαντικό για να έρθουν οι επιτυχίες.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Μαρτίνς στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει στον Ολυμπιακό, είναι η στήριξη που παρέχει εμπράκτως στους ποδοσφαιριστές του. Τους κάνει να βελτιώνονται όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και μέσα στο ίδιο το ματς, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον αγώνα με την Κράσνονταρ.



Ο Έλληνας μέσος έκανε το λάθος στη φάση του γκολ των Ρώσων και έδειχνε επηρεασμένος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, κάνοντας αρκετά λάθη. Κάποιος άλλος προπονητής μπορεί να τον αντικαθιστούσε στην ανάπαυλα, όχι όμως ο Μαρτίνς.

Ο κόουτς των Πειραιωτών μίλησε με τον παίκτη του στα αποδυτήρια, του τόνωσε το ηθικό και τον κράτησε στο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Ο Μπουχαλάκης άλλαξε τελείως την εικόνα του, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή τους και έχοντας σωστή τακτική συμπεριφορά και έξοχες αλλαγές παιχνιδιού, πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο 45λεπτο, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την επιλογή να τον διατηρήσει στο παιχνίδι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags