Facebook Pixel ΠΣΑΤ: Καταγγελία για αποκλεισμό δημοσιογράφων στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός
| 2019-09-01 20:28:00

Σοβαρή καταγγελία από ΠΣΑΤ – Απαγορεύτηκε η είσοδος σε τρεις δημοσιογράφους στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Σοβαρή καταγγελία από ΠΣΑΤ – Απαγορεύτηκε η είσοδος σε τρεις δημοσιογράφους στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός

Αντίδραση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

ΠΣΑΤ: Καταγγελία για αποκλεισμό δημοσιογράφων στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός

Για αυθαίρετο και παράνομο αποκλεισμό δημοσιογράφων κάνει λόγο ο ΠΣΑΤ που καταγγέλει την απαγόρευση εισόδου σε τρεις συναδέλφους στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την ΠΑΕ Λάρισα για τον αυθαίρετο και παράνομο αποκλεισμό των δημοσιογράφων, μελών του Συνδέσμου Δημήτρη Πετρωτού, Χάρη Γεωργούλα και Χρήστος Τσιάτα από την είσοδο του στον αγώνα της Λάρισας με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΣΑΤ δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι θα προβεί σε κάθε ένδικο μέσο για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του, όπως αυτά απορρέουν από τον Νόμο και το Σύνταγμα διασφαλίζοντας την ελευθεροτυπία.

Κάνουμε δε σαφές προς κάθε αρμόδια Αρχή ότι η απαγόρευση εισόδου σε επαγγελματία δημοσιογράφο αποτελεί εχθρική κίνηση για τον χώρο και δεν θα γίνει αποδεκτή.

Η είσοδος των δημοσιογράφων μελών του ΠΣΑΤ στα γήπεδα όλης της χώρας ορίζεται από τον κείμενη νομοθεσία (άρθρα 54 και 134 του 2725/99 και ερμηνευτική απόφαση 18668/22-04-2005 του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού) και έχει σαφώς αποτυπωθεί στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) στο άρθρο 29 παράγραφος Ζ

Ως εκ τούτου όσοι παραβαίνουν τις ως άνω διατάξεις παρανομούν και ο ΠΣΑΤ θα αναζητήσει ευθύνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags