Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης κάνει τη διαφορά
| 2019-09-02 14:47:00

Ανατροπή δεδομένων στην ΑΕΚ – Τρελάθηκε ο Ίβιτς με αυτόν τον "παίκτη"! Κάνει τη διαφορά

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων στην ΑΕΚ – Τρελάθηκε ο Ίβιτς με αυτόν τον "παίκτη"! Κάνει τη διαφορά

Δεν χάνει με αυτόν η Ένωση.

ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης κάνει τη διαφορά

Η τιμωρία της ΑΕΚ εξαιτίας των όσων συνέβησαν πέρσι στους ομίλους τους Champions League στον αγώνα με τον Άγιαξ, στο ΟΑΚΑ, στοίχισε πολύ στην ομάδα. Με Κραϊόβα και Τραμπζονσπόρ, εντός έδρας, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Ένωση στερήθηκε τη στήριξη των οπαδών της, αλλά και να την είχε, με τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα υπό της οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο το πρόβλημα δεν θα λυνόταν. Το θέμα είναι, ότι το κλίμα στον κόσμο έγινε πολύ αρνητικό κάτι που φάνηκε στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Η γιούχα έπεφτε σύννεφο από το ημίχρονο. Μετά την ήττα οι οργανωμένοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να εκφράσουν δυσαρέσκεια για την εικίνα της ομάδας. Χάρη στο ηλεκτροσόκ που δημιούργησε η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την άμεση λήψη αποφάσεων (απομάκρυνση Καρντόσο-Λυμπερόπουλου), την τοποθέτηση του Κωστένογλου (και του Ατματσίδη δίπλα του) και τη στήριξή του για το παιχνίδι της Τραπεζούντας ήλθαν τα πάνω κάτω. Γιατί ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που πίστεψε πρώτος απ' όλους στο διπλό στην Τουρκία...

Στην Τρίπολη η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σε μία έδρα που πάντα δυσκολεύεται. Θυμάστε άλλωστε τί είχε συμβεί με Χιμένεθ, τη χρονιά που η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα, όπου η ομάδα έδειχνε ανήμπορη να ανατρέψει τα δεδομένα.

Στο φετινό το παιχνίδι τα κατάφερε και χρειάστηκε η συμβολή του κόσμου. Αυτό συζητούσαν μετά το παιχνίδι ο Ίλια Ίβιτς με τους παίκτες της ομάδας και τον Βασίλη Δημητριάδη. Στην ΑΕΚ τρελάθηκαν με τη στάση των Ενωσιτών, κυρίως οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήλθαν το καλοκαίρι και δεν είχαν βιώσει στο πετσί τους ποια είναι η δύναμη του λαού του Δικεφάλου, λόγω των δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είχαν συνειδητοποιήσει, ότι ο κόσμος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στην ενωσίτικη οικογένεια.

Στο γήπεδο του Αστέρα υπήρχαν ΑΕΚτζήδες σε όλες τις κερκίδες, όχι μόνο στην εξέδρα των φιλοξενούμενων και όπως παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας, δεν έχουν ξαναδεί τόσο κόσμο από πλευράς Ένωσης στην έδρα τους.

Ο κόσμος ανέτρεψε τα δεδομένα και μέσα στα αποδυτήρια, τα οποία είχαν χαθεί επί Καρντόσο. Όλοι οι παίκτες έγιναν μία αγκαλιά στους πανηγυρισμούς, στους οποίους εκτός του Μάνταλου συμμετείχε και ο Ζεράλντες, για τον οποίο έχουν ακουστεί και γραφτεί διάφορα μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Είναι δεδομένο, ότι η στήριξη των οπαδών είναι απαραίτητη σε μία ομάδα, όταν έχουν προηγηθεί αρνητικά αποτελέσματα. Όποιον προπονητή ή παίκτη να πάρει η ΑΕΚ, αν ο κόσμος δεν είναι δίπλα στην ομάδα τότε προμηνύονται δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είπε ο Κωστένογλου στους παίκτες του πριν από τον αγώνα εντός των αποδυτηρίων. «Νικήστε εδώ σήμερα και με τη Λαμία και θα δείτε μετά ένα Ολυμπιακό Στάδιο με 40.000 κόσμο».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει νεαρός οπαδός - "Ένα ΑΕΚάρα σε αγαπώ πρόλαβα να φωνάξω" - Τι έγινε στην Τραπεζούντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags