Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Ανακούφιση για τον τραυματισμό του Αφρικανού
| 2019-09-02 22:50:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα για Βαρέλα ο ΠΑΟΚ - Νεότερα για τον τραυματισμό του

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα για Βαρέλα ο ΠΑΟΚ - Νεότερα για τον τραυματισμό του

Αγωνία για τον διεθνή στόπερ!

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Ο τραυματισμός του Αφρικανού στόπερ μονοπωλεί την επικαιρότητα του Δικεφάλου, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να προβαίνει σε ενημέρωση για την κατάσταση του έμπειρου παίκτη.

Όπως ανέφερε το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου, θα του χορηγηθεί θεραπευτική έγχυση από το ιατρικό τιμ της ομάδας και η κατάσταση του τραυματισμού του θα αξιολογείται καθημερινά.

Ωστόσο, το θετικό της υπόθεσης είναι ο εκ των βασικών παικτών του ΠΑΟΚ δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά που θα απαιτούσε επέμβαση, όπως φοβούνταν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Όλα τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι εξετάσεις του Φερνάντο Βαρέλα έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4.

Την Τρίτη (03.09) θα γίνει θεραπευτική έγχυση στον ποδοσφαιριστή και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags