Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέλα" Μαρινάκη - Γι' αυτόν "έσπασε" τα ταμεία
| 2019-09-03 11:25:00

"Παράνοια" Μαρινάκη - Γι' αυτόν "έσπασε" τα ταμεία - Δεν έχει ξαναδώσει τόσα λεφτά - Εποχές Ζιοβάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παράνοια" Μαρινάκη - Γι' αυτόν "έσπασε" τα ταμεία - Δεν έχει ξαναδώσει τόσα λεφτά - Εποχές Ζιοβάνι

Απίστευτος ο πρόεδρος, "έφαγε" και τον Ριέρα. 

Ήταν προφανές από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός απέκτησε τον (διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς) Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, πως η σοβαρότατη διένεξη που είχε με τον πορτογαλικό σύλλογο αναφορικά με το θέμα της αποζημίωσης για τον Ντάνιελ Ποντένσε, είχε διευθετηθεί.

Αυτό, αρχικά, το επιβεβαίωσε η προχθεσινή διαρροή των "λιονταριών", με την οποία παραδέχονταν πως έφτασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους "ερυθρόλευκους" και χθες το βράδυ, με επίσημη ανακοίνωση τους το έκαναν… σαφέστατο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το ποσό με το οποίο συμβιβάστηκαν προκειμένου να αποσύρουν τη δικαστική τους αξίωση για την καταβολή των 60 εκατ. ευρώ (που ήταν και η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ).

Στην αρχή οι πληροφορίες από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ. Τελικά, αποδείχτηκαν... φειδωλές, αφού σύμφωνα με αυτήν την ανακοίνωση, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενημέρωσε επισήμως πως ο Ολυμπιακός κατέβαλλε το ποσό των 7 εκατ. ευρώ και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να αποφύγουν οριστικά την οποιαδήποτε διένεξη (με αβέβαιο ομολογουμένως αποτέλεσμα) με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Παράλληλα, δίνει στον Ποντένσε τον τίτλο της πιο ακριβής μεταγραφής της εποχής Μαρινάκη στους "ερυθρόλευκους" (και μια από τις ακριβότερες γενικά στην ιστορία τους, πίσω μόνο από αυτές των Ζάχοβιτς, Ζιοβάνι, Ντουντού και -σε αντιστοιχία με χρήματα του σήμερα- Λάγιος Ντέταρι) ξεπερνώντας τόσο τον Αλμπέρτ Ριέρα, ο οποίος στο πρώτο καλοκαίρι της ηγεσίας του προέδρου του Ολυμπιακού είχε κοστίσει 6 εκατ. ευρώ, ποσό που (πάνω κάτω, αφού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ακριβώς...) είχε κοστίσει πριν δύο χρόνια και η αγορά του Μπιορν Ένγκελς από την Μπριζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ψήνεται τρελή επιστροφή - Φούντωσαν οι φήμες για την επόμενη ομάδα του Λεμονή - Θα μείνεις

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags