Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας - ΠΑΟΚ: "Κακοπροαίρετη η κριτική στον Πέλκα - Πρέπει να τον στηρίξει ο Φερέιρα"
| 2019-09-04 17:15:00

"Κακοπροαίρετη η κριτική στον Πέλκα - Πρέπει να τον στηρίξει ο Φερέιρα"

Sportdog Team
"Κακοπροαίρετη η κριτική στον Πέλκα - Πρέπει να τον στηρίξει ο Φερέιρα"

Παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ σχολιάζει την απόδοση του Έλληνα άσου.

Δημήτρης Πέλκας - ΠΑΟΚ: Ο Γιώργους Τουρσουνίδης μίλησε για τον Δημήτρη Πέλκα και την διαχείρισή του στο ξεκίνημα της σεζον, αλλά και για την έντονη κριτική που του ασκείται.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis:

Για την κριτική που δέχεται ο Πέλκας:
«Ο Πέλκας είναι παιδί της οικογένειας του ΠΑΟΚ, είναι ο αρχηγός και περιμένουμε το κάτι περισσότερο από αυτόν. Στον ΠΑΟΚ η πίεση πάντα υπάρχει, το θέμα είναι να μην είναι στοχευμένη. Επειδή προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται περισσότερη κριτική, κακοπροαίρετη από πολλούς, και αυτό του δημιουργεί πρόβλημα».

Για το ότι γίνεται συνεχώς πρώτη αλλαγή:
«Είναι πολύ άσχημο για τον παίκτη όταν ξέρει ότι θα είναι πάντα η πρώτη αλλαγή, είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Πρέπει να το αφήσει πίσω, να δείξει τι αξίζει γιατί είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει πολλά να δώσει και θα ήθελα το ταλέντο του να το βγάλει σε μεγαλύτερο βαθμό, να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες, διότι το έχει. Θέλει υπομονή και στήριξη ώστε να βγάλει αυτά που έχει να δώσει».

Για το αν πρέπει να στηριχθεί από τον Φερέιρα:
«Φυσικά. Με τον προπονητή έχει να κάνει. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ο παίκτης και ο προπονητής, από εκεί πηγάζει η εμπιστοσύνη και η στήριξη».

Για το αν αποτελεί πρόβλημα η θέση του δεύτερου επιθετικού που αγωνίζεται:
«Είναι καλή η θέση, διότι είναι καθαρό δεκάρι πίσω από τον επιθετικό. Από την άλλη, μιλάμε για τον Πέλκα όταν με εξαίρεση τον Άγιαξ που η ομάδα ήταν καταπληκτική, στα υπόλοιπα παιχνίδια κανένας παίκτης δεν διακρίθηκε. Γι’ αυτό και η ομάδα είχε μια μέτρια αγωνιστική εικόνα. Όταν η ομάδα βρει τα πατήματά της και οι παίκτες φορμαριστούν τότε θα δούμε κάτι ανάλογο και από τον Πέλκα».

Για το αν συνιστά απαξίωση προς τον αρχηγό η αντικατάσταση σε κάθε ματς:
«Ο αρχηγός της ομάδας, αυτός από τον οποίο περιμένεις περισσότερα, όντας παράλληλα και Έλληνας αξίζει μεγαλύτερης στήριξης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags