Facebook Pixel Ο Όουεν για την αποβολή του Μπέκαμ
| 2019-09-04 17:45:00

Απίστευτο καρφί για Μπέκαμ 21 χρόνια μετά: «Μας κρέμασε, έγινε εχθρός!»

Sportdog Team
Απίστευτο καρφί για Μπέκαμ 21 χρόνια μετά: «Μας κρέμασε, έγινε εχθρός!»

Ποιος Άγγλος τα έχωσε στον παλιό συμπαίκτη του στην Εθνική;

Ο Μάικλ Όουεν αναφέρθηκε στην πολύκροτη αποβολή του Μπέκαμ στο Μουντιάλ του '98 και τόνισε πως ακόμα και τώρα, όταν το σκέφτεται, έχει έντονη δυσαρέσκεια!

Στη νέα αυτοβιογραφία του, ξεσπά κατά πάντων και εκφράζει απόψεις που προκαλούν αντιδράσεις και οργή προς το πρόσωπό του. Έπειτα από τα όσα είπε για τη Νιούκαστλ, έχοντας αναφέρει πως δεν ήθελε καν να πάει στις «καρακάξες», τώρα μίλησε για την αποβολή του Μπέκαμ στο ματς με τους Αργεντινούς στο Μουντιάλ του 1998.

Εκείνη η στιγμή ήταν από τις χειρότερες του «Μπεκς» στην καριέρα του, έγινε το... μαύρο πρόβατο για τον κόσμο της Αγγλίας, χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια και η γκολάρα απέναντι στην Ελλάδα για να εξιλεωθεί, όμως, ο Όουεν φαίνεται πως δεν τον στήριξε καθόλου.

«Πάντοτε τον θαύμαζα για τη δουλειά του και για τον τρόπο που προσπαθούσε να δουλέψει το ταλέντο του και να βελτιωθεί. Όμως, σ' εκείνο το Μουντιάλ στη Γαλλία, ο δρόμος μου και ο δρόμος του χωρίστηκαν. Εγώ έγινα ο αγαπητός του κόσμου κι εκείνος ο εχθρός.

Έχοντας δει και σκεφτεί εκείνη τη φάση που αποβλήθηκε για την κλωτσιά στον Σιμεόνε, ναι μεν δεν το θεωρώ απόλυτα δίκαιο που πήρε κόκκινη, όμως, μας κρέμασε. Απογοήτευσε όλη την εθνική Αγγλίας. Εκείνη τη μέρα μας απογοήτευσε όλους. Σίγουρα δεν άξιζε όσα πέρασε μετά από εκείνη τη φάση και τις προσβολές που δεχόταν, αλλά ακόμα και τώρα εγώ αισθάνομαι έντονη δυσαρέσκεια κάθε φορά που το θυμάμαι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags