Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτο σενάριο - "Καθαρίζει" με Μουνιέ και παίρνει στόχο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Λεφτά... ΣΟΚ
| 2019-09-04 20:00:00

Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟ: "Καθαρίζει" με Μουνιέ και παίρνει στόχο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Λεφτά... ΣΟΚ

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟ: "Καθαρίζει" με Μουνιέ και παίρνει στόχο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - Λεφτά... ΣΟΚ

Δεν υπάρχουν αυτά που διαβάζουμε! Θα τινάξει την μπάνκα;

Παναθηναϊκός: Είναι πραγματικά να απορείς με τα όσα συμβαίνουν στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Ή τουλάχιστον τα όσα διαρρέονται και εκτιμούν πως συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Στον Παναθηναϊκό που δεν έκανε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ετήσιο συμβόλαιο μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ, στον Παναθηναϊκό που τέθηκε ως αυστηρότατη προϋπόθεση διαπραγμάτευσης ακόμη και των χαμηλόμισθων Ελλήνων παικτών ακόμη και το… δεκάρικο (10.000 ευρώ), στον Παναθηναϊκό που ακριβώς επειδή δεν υπήρχε ρευστό έφτασε να "τρέχει" στα τέλη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μήπως και μπορέσει και "ψωνίσει" σε κατεβασμένες τιμές. Και όταν ακόμη και αυτές ήταν τελείως εκτός της δυνατότητας των "πράσινων", πολύ απλά, δεν "ψώνισε"!

Επειδή όμως τα κενά στο ρόστερ… χάσκουν, η προσπάθεια συνεχίζεται, μέσω της διερεύνησης της αγοράς των ελεύθερων. Εκεί υπάρχουν λογιών λογιών ποδοσφαιριστές. Και κάποιοι που σίγουρα αρέσουν τόσο στον Νταμπίζα όσο και στον Δώνη. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να προσεγγίσει απαιτήσεις. "Παίζει" τις τελευταίες μέρες το όνομα του Χοσέ Μάουρι. Κλασικό παράδειγμα. Αρχές Αυγούστου, προτάθηκε σε όποιον μιλούσε ελληνικά (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ δεδομένα) και μπορούσε (όπως τουλάχιστον πίστευε ο ατζέντης του) να καλύψει τις απαιτήσεις του, ήτοι +700.000 ευρώ.

Κανείς δεν "τσίμπησε". Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά… παντού και έτσι, ο Μάουρι παραμένει ελεύθερος, έχοντας ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του. Η πληροφόρηση είναι πως στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί με 350.000 ευρώ και την απαρέγκλιτη προϋπόθεση για μονοετή συνεργασία, κάτι που στη σκέψη του Νταμπίζα είναι δομικό, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση, με κανέναν απ’ όσους έχει μιλήσει ως τώρα στο καλοκαίρι, να κάνει μονοετή συμβόλαια.

Αλλά, ξεπερνώντας το και αυτό. Ο Παναθηναϊκός παλεύει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Μουνιέ, το μεγαλύτερο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ και αντιστοιχεί περίπου στις 400.000. Το αμέσως επόμενο είναι του Κουρμπέλη, στις 330.000 και λίγο λιγότερα εισπράττει ο Μακέντα. Ακόμη και αν όπως διατείνεται είναι κοντά στο να βρεθεί άκρη και να συμβιβαστεί με τον Μουνιέ, το ποσό που θα "σωθεί" θα είναι λιγότερο από τις 200.000 ευρώ. Πώς από εκεί, ο Παναθηναϊκός που -δικαιολογημένα βάσει συνθηκών- παζαρεύει και τις 10.000 θα κάνει υπέρβαση 150.000 ευρώ, ξεπερνώντας μάλιστα και τη "δικλείδα" από την πλευρά του παίκτη για μονοετές συμβόλαιο, είναι πραγματικά αξιοπερίεργο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή εξέλιξη στον ΠΑΟ με τον... τελειωμένο - Απίστευτα πράγματα - Θα "τρελαθεί" ο κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags