Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι "απαντάει" ο Νταμπίζας - "Έκλεισε" από τώρα την ταλεντάρα
| 2019-09-05 10:13:00

Έτσι "απαντάει" ο Νταμπίζας - "Έκλεισε" από τώρα Έλληνα άσο - Deal με "Τζόλε" - Ποιους "καίει"

του Νίκου Στεργίου
Έτσι "απαντάει" ο Νταμπίζας - "Έκλεισε" από τώρα Έλληνα άσο - Deal με "Τζόλε" - Ποιους "καίει"

Πότε βάζει τα πράσινα. "Περίεργη" μεταγραφή. Αυτοί "τελειώνουν".

Ο Παναθηναϊκός, πέρυσι, περίμενε σχεδόν όλο  το καλοκαίρι, ανακατεύοντας το... σύμπαν προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθέρας του Νίκου Βέργου.

Οι "πράσινοι" περίμεναν πέρυσι σχεδόν όλο το καλοκαίρι προκειμένου να εξασφαλίσουν την ευνοϊκότερη δυνατή συμφωνία για να κάνουν δικό τους τον Αργύρη Καμπετσή. Στα 23 ο πρώτος, στα 20 ο δεύτερος.

Το "τριφύλλι" αποφάσισε φέτος να δώσει δανεικό τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον κατά πολλούς δηλαδή καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει βγει τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες του, στον Πανιώνιο, προκειμένου να του δώσει χρόνο συμμετοχής και στο τέλος της σεζόν να επιστρέψει (κατά το δυνατόν) "ψημένος" στο Κορωπί.

Κι όμως. Σήμερα, στα ρεπορτάζ των "πρασίνων" φιγουράρει ως σχεδόν σίγουρη η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για το ουσιαστικό... καπάρωμα του ταλαντούχου φορ Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος και -βάσει των σχετικών πληροφοριών- του χρόνου θα ενταχθεί στο δυναμικό του "τριφυλλιού".

Αυτός είναι 19χρονος. Πέρυσι, πήρε 17 παιχνίδια με τη φανέλα του Λεβαδειακού στη Superleague, σημειώνοντας 2 γκολ, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 601 λεπτά. Τα αντίστοιχα νούμερα των υφιστάμενων ακόμη στο δυναμικό του "τριφυλλιού" επιθετικών, πάνω κάτω μάλιστα όλων με ανάλογο στιλ παιχνιδιού; Ο Καμπετσής πήρε 20 ματς, αγωνίστηκε 758 λεπτά και σημείωσε 2 γκολ. Ο Εμμανουηλίδης 11 ματς, 278 λεπτά σημειώνοντας και αυτός 2 γκολ και ο Βέργος μόλις 110 λεπτά σε 4 ματς.

Ανεξαρτήτως του ταλέντου του Ιωαννίδη, της δυναμικής και της εκπροσώπησης από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (εξαιρετικές οι σχέσεις του με τον Νίκο Νταμπίζα), αν ισχύει αυτή η κίνηση, πόσο μάλλον συμφωνία με τους "πράσινους" της Βοιωτίας, είναι κάτι που μοιάζει… περίεργο, αφού αφενός ο Παναθηναϊκός διαθέτει επιθετικούς ανάλογης ηλικίας, ταλέντου, εμπειριών και "κυβικών" με τον Ιωαννίδη, ενώ παράλληλα, πολύ γρήγορα μοιάζει να τους "καίει" στρεφόμενος στον νεαρό του Λεβαδειακού, τον οποίο αφήνει έναν χρόνο να "ψηθεί" στη Super League 2, ενώ έχει απόλυτη ανάγκη ενός συμπληρωματικού του Μακέντα επιθετικού. Μπερδεμένα πράγματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βγαίνει μπροστά ο Αλαφούζος και "φτιάχνει" Νταμπίζα - Τα... σκάει για ξένο άσο - Deal στο παρά ένα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags