Facebook Pixel Επαφές με Ντιανέ ο ΠΑΟΚ!
| 2019-09-05 11:57:00

Αυτή είναι η μεταγραφική βόμβα που θα πυροδοτούσε ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αυτή είναι η μεταγραφική βόμβα που θα πυροδοτούσε ο ΠΑΟΚ!

Ποια περίπτωση είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, στον ΠΑΟΚ το πήραν απόφαση μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν και δεν κινήθηκαν για την απόκτηση ενός επιθετικού, όμως πρέπει να αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για έναν παίκτη με τον οποίο συζητούσαν οι επιτελείς του Δικεφάλου, πριν από τον δεύτερο αγώνα με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Είχαν προχωρημένες επαφές με τον 27χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό Μπαγιέ Ντιανέ, που ανήκει στην Γαλατάσαραϊ, έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2023 και την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε παίξει ως δανεικός στην Μπριζ. Ο ύψους 1.91 επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, συγκέντρωσε αρκετά από τα στοιχεία που ήθελαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Το εξαιρετικό ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πως εκπρόσωπος του Ντιανέ, ήταν στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και παρακολούθησε τον αγώνα του Δικεφάλου με την Σλόβαν. Ηταν στάντ μπάι, έτοιμος να προχωρήσει τις τελικές επαφές για τον δανεισμό του Ντιανέ. Ομως ο οδυνηρός αποκλεισμός άλλαξε τα δεδομένα και ο Σενεγαλέζος φορ τελικά δεν αποκτήθηκε.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags