Facebook Pixel Εθνικής Ελλάδας: Αυτοί ακολουθούν τον Τοροσίδη - Αποφάσεις-φωτιά
| 2019-09-06 11:12:00

"Ρουκέτες" στην Εθνική - Αυτοί ακολουθούν τον Τόρο - Παίρνει "κεφάλια" ο Φαν’τ Σιπ - Αλλάζουν όλα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ρουκέτες" στην Εθνική - Αυτοί ακολουθούν τον Τόρο - Παίρνει "κεφάλια" ο Φαν’τ Σιπ - Αλλάζουν όλα

Αποφάσεις-φωτιά του κόουτς. Έρχονται τα πάνω-κάτω. Διάβασε ονόματα!

Εθνική Ελλάδας: Τίτλοι τέλους αποτέλεσε -οριστικά πρακτικά- η χθεσινή ήττα στο Τάμπερε. Μαθηματικά ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro υπάρχουν, ρεαλιστικά όμως, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Τζον φαν'τ Σιπ, αυτές ανάγονται περισσότερο στη μεταφυσική.

Εκεί λοιπόν που πλέον πέφτει η προσοχή και πρέπει να επικεντρώσουμε, είναι η επόμενη μέρα της "γαλανόλευκης". Κάτι που άλλωστε δημοσίως ουσιαστικά τόνισε και ο Ολλανδός εκλέκτορας, επισημαίνοντας πως ο κύριος λόγος που δέχτηκε το πόστο ήταν να "χτίσει για το μέλλον", αλλά και παράλληλα ο χθεσινός αρχηγός της ομάδας, το παλαιότερο στέλεχος της και πλέον 100άρης (σε συμμετοχές) Βασίλης Τοροσίδης, κατέστησε με δημόσια τοποθέτηση του σαφέστατο.

Ο ίδιος ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ομάδα. Και αν όχι αποχώρηση, τουλάχιστον την "οπισθοχώρηση" του σε δεύτερο πλάνο προκειμένου να αρχίσει σιγά σιγά το "χτίσιμο" της επόμενης Εθνικής. Ποιοι άλλοι μπορεί να ακολουθήσουν τον αρχηγό;

Σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μήτρογλου και Κώστας Μανωλάς. Άγνωστο αν έχουν τα κουράγια και την όρεξη να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της "γαλανόλευκης" ως το φινάλε της προκριματικής φάσης και να μπουν σε διαδικασία να κυνηγήσουν μια παρουσία σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης με ορίζοντα πλέον τριετίας (το Μουντιάλ δηλαδή του 2022). Οι πρώτες πληροφορίες τους θέλουν να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί.

Δεν είναι οι μόνοι, υπάρχουν και άλλοι, που κατά το κοινώς λεγόμενος έχουν... ξενερώσει και βλέπουν πολύ μακρινή την επόμενη διοργάνωση, αντιλαμβανόμενοι πως η ευκαιρία τους για μια διάκριση με την Εθνική ίσως να έχει περάσει οριστικά (ή ίσως να μην αξίζει τον κόπο).

Και εκεί ακριβώς θα σταθεί ο Φαν’τ Σιπ στις επαφές που θα έχει με τους διεθνείς προκειμένου, σε πνεύμα ειλικρίνειας, αρχικά να διαπιστώσει ποιοι από αυτούς μπορούν και έχουν τη διάθεση να μπουν σε μια νέα διαδικασία "χτισίματος" μιας νέας ομάδας, πιθανότατα και σε ρόλο διαφορετικό από αυτόν που είχαν ως τώρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό deal του Ολυμπιακού για Έλληνα διεθνή - Τον έβαλε βασικό ο Φαν'τ Σιπ και φέρνει πολλά λεφτά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags