Facebook Pixel "Πιο έξυπνος Αβραάμ - Δέκα φόρες καλύτερος από τους... Κουτρουμπήδες"
| 2019-09-06 14:20:00

"Πιο έξυπνος Αβραάμ, για πλάκα στην Ελλάδα - Δέκα φόρες καλύτερος από τους... Κουτρουμπήδες"!

του Γιώργου Κτενά
"Πιο έξυπνος Αβραάμ, για πλάκα στην Ελλάδα - Δέκα φόρες καλύτερος από τους... Κουτρουμπήδες"!

Τρελή αποθέωση "πράσινου" άσου. "Μη φανταστείς ότι είναι και Νέστα".

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ ο Γιάννης Μπαλαμπάνης, καθώς ο Ολλανδός στόπερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα κληθεί να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή.

Βαθύς γνώστης του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σένκεφελντ. Ο οποίος μπορεί να μην είναι Νέστα ή Καναβάρο αλλά είναι δέκα φορές καλύτερος από τους... Κουτρουμπήδες, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο στιλ του που θυμίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά είναι πιο έξυπνος στο παιχνίδι του από τον στόπερ του Ολυμπιακού.

"Ο Σένκεφελντ είναι ένας καθαρός σέντερ μπακ, αρκετά γρήγορος και πολύ δυναμικός. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά μη φανταστείς ότι είναι ο Νέστα ή ο Καναβάρο. Για την Αυστραλία ή για την Ελλάδα είναι μια χαρά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Γ. Μπαλαμπάνης.



"Δέκα φορές καλύτερος από τους... Κουτρουμπήδες"

Ποια άλλα χαρακτηριστικά του τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι δεμένος αμυντικός, αθλητικός και σκοράρει συχνά από τις στημένες φάσεις. Θα λείψει από την ομάδα του, ήταν αμυντικός που ξεχώριζε. Γιατί εκτός από τα αθλητικά του προσόντα ήταν και παίκτης που λειτουργεί πολύ με το μυαλό".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στην 11άδα του Παναθηναϊκού;

"Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι είναι παίκτης που ξεχωρίζει. Από κάτι Κουτρουμπήδες και κάτι τέτοιους, είναι δέκα φορές καλύτερος. Δεν είναι μακριά το στιλ του από εκείνο του Αβραάμ Παπαδόπουλου, απλώς ο Σένκεφελντ είναι πιο έξυπνος. Το πρωτάθλημα στην Αυστραλία τελειώνει τον Μάη, οπότε αν έχει μείνει χωρίς προπονήσεις είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους τρελάνει όλους ο Νταμπίζας - Πάει για διπλό "μπαμ" - Έτσι το γυρίζει και "φτιάχνει" τον Δώνη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags