Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Κρέσπο και Άκπομ στο φιλικό με την Κ19
| 2019-09-06 16:39:00

Τρομερή γκαντεμιά για Φερέιρα - Απρόοπτα με δύο βασικούς του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρομερή γκαντεμιά για Φερέιρα - Απρόοπτα με δύο βασικούς του ΠΑΟΚ

Άσχημα νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

 ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος νίκησε με 6-2 την Κ19 του συλλόγου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά να βλέπει άλλα δύο βασικά στελέχη της ομάδας του να έχουν... ραντεβού με την ατυχία.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Χοσέ Κρέσπο όσο και ο Τσούμπα Άκπομ αποχώρησαν από το παιχνίδι με ενοχλήσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση είχε ο Αμπέλ Φερέιρα σε ένα οικογενειακό φιλικό που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία κόντρα στην Κ19.

O Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και χρησιμοποίησε την αναμέτρηση για να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι… μικροί έβαλαν δύσκολα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 2-1, αλλά στην επανάληψη η Α Ομάδα, πέτυχε πέντε γκολ και επικράτησε τελικά με 6-2, με την Κ19 να έχει και δοκάρι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Χοσέ Κρέσπο έπαιξε μόνο στο πρώτο μέρος και αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα και το δεξί χέρι. Ο Τσούμπα Άκπομ ένιωσε ενοχλήσεις στην ηβική περιοχή και κάνει θεραπεία συμμετέχοντας παράλληλα στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικά δούλεψαν και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για φυσικοθεραπεία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και επιστρέφουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (09.09) στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags