Facebook Pixel "Ο ΠΑΟΚ πλήγωσε τον Μελιόπουλο - Απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες ο Παυλίδης"
| 2019-09-06 18:42:00

Ατάκες-φωτιά: "Ο ΠΑΟΚ πλήγωσε τον Μελιόπουλο - Απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες ο Παυλίδης"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά: "Ο ΠΑΟΚ πλήγωσε τον Μελιόπουλο - Απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες ο Παυλίδης"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τους δύο άσους.

ΠΑΟΚ: Ο Παναγιώτης Κερμανίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις περιπτώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη και του Δημήτρη Μελιόπουλου.

Για τον Παυλίδη, που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Φινλανδία, αποκάλυψε πως στο παρελθόν απορρίφθηκε από μεγάλες ομάδες, ενώ εξέφρασε την στήριξή του στον Μελιόπουλο για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Παυλίδη: "Ξέρουμε μόνο τους ξένους, έχει και Έλληνες καλούς. Τον Βαγγέλη τον Παυλίδη από 4,5 ετών τον έφεραν οι γονείς του στην ακαδημία και δέκα χρόνια δούλεψε. Χαίρομαι που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και βέβαια μετά από αρνήσεις ελληνικών ομάδων βρέθηκε στο εξωτερικό. Εδώ είχε απορρίψεις από μεγάλους ελληνικούς συλλόγους. Δε θέλω να λέω ονόματα. Είναι πολλοί που δεν ξέρω τι ζητάνε να δουν από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Βλέπω παράξενα πράγματα από επιλογές που γίνονται στην Ελλάδα. Μου έρχεται μια αίσθηση ότι δεν το κατέχω το αντικείμενο. Ο Παυλίδης όταν ήταν 12 ετών με έναν ακόμη παίκτη μας που είναι μέσα στους 100 πιο ταλαντούχους παίκτες της Αμερικής, τον Κοσμίδη τον Ηλία, πήγαν δοκιμαζόμενοι και απορρίφθηκαν. Μέσω μάνατζερ πήγε στην Μπόχουμ, που τον πήρε από 16 ετών. Τον πήρε η Ντόρτμουντ και τον αγόρασε από εκεί η Βίλεμ. Είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία".

Για την περίπτωση του Μελιόπουλου: "Είναι καμπάνα το θέμα του Μελιόπουλου. Δίνω συγχαρητήρια στο παιδί, που έχει την παλικαριά και λέει ότι εγω αξίζω για τον ΠΑΟΚ, με πληρώσατε πανάκριβα. Είναι η δεύτερη φορά που πληγώνεται από τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν όταν ήταν στον ΠΑΟΚ και έφυγε, γιατί τον έβγαλαν ακατάλληλο. Και η δεύτερη που ο ΠΑΟΚ πληρώνει για να τον πάρει, αλλά δυστυχώς πρέπει να πάει αλλού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags