Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μεγάλα ονόματα οι Ιέρο και Γκούτι, θα... απογειώσουν τον Άρη"
| 2019-09-06 20:18:00

"Μεγάλα ονόματα οι Ιέρο και Γκούτι, θα... απογειώσουν τον Άρη"

Sportdog Team
"Μεγάλα ονόματα οι Ιέρο και Γκούτι, θα... απογειώσουν τον Άρη"

Συνέντευξη με τρομερές ατάκες από τον Χαβίτο.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε αναφορικά με την θέση του προπονητή στον Αρη και τις επιλογές του Ιέρο και Γκούτι.

«Εγώ λέω ότι και οι δύο σαν ονόματα είναι αρκετά μεγάλα, σαν ποδοσφαιριστές τους ξέρουμε όλους αλλά σαν προπονητές δεν τους ξέρουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού.

Για τον Ιέρο και τον Γκούτι ανέφερε: «Ο Ιέρο ίναι ένας προπονητής που πέρασε και από την Εθνική Ισπανίας και την Οβιέδο αλλά δεν είναι μεγάλο δείγμα.

Είναι πολύ μεγάλα ονόματα ποδοσφαιρικά αλλά έχουν να προπονήσουν καιρό, να καθίσουν σε πάγκο. Όμως έχουμε δει πολλές φορές ότι αυτό δεν παίζει ρόλο. Είναι μεγάλα ονόματα για τον Αρη και θα βοηθήσουν αρκετά, εγώ αν ήμουν θα τους έπαιρνα, θα πάρει αρκετή δημοσιότητα η ομάδα».

Αναφορικά με την δική του προτίμιση: «Για τον Γκούτι άκουσα καλά πράγματα από όσους μίλησα, έκανε καλή δουλειά στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά αυτό δεν είναι ασφαλές κριτήριο. Ο Ιέρο πέρασε από την Εθνική επειδή έφυγε ο Τζουλέν Λοπετέγκι και βρήκε μία περίπλοκη κατάσταση εκεί. Στην Οβιέδο έκανε καλή δουλεία αλλά δεν ξέρω πολλές πληροφορίες. Ο Γκούτι μπορεί να ξέρει την πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς έχει περάσει από την Τουρκία που μοιάζουν αρκετά τα πρωταθλήματα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags