Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προσπάθησε να φέρει τον Σάντας στο... παρά πέντε των μεταγραφή - Γιατί χάλασε το deal
| 2019-09-06 22:33:00

Αυτόν "χτύπησε" τελευταία στιγμή ο Μαρινάκης - Χάλασε λόγω χρόνου - Θα έκανε τη διαφορά;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν "χτύπησε" τελευταία στιγμή ο Μαρινάκης - Χάλασε λόγω χρόνου - Θα έκανε τη διαφορά;

Μεταγραφή-έκπληξη στο παρά ένα. Βγήκαν όλα στη φόρα!

Ολυμπιακός: Αρκετά είναι αυτά που ευκολότερα δημοσιοποιούνται μετά το τέλος των μεταγραφικών περιόδων, παρά κατά τη διάρκεια τους. Και στη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αφορούν κινήσεις και deals που δεν έγιναν. Το όνομα του Πορτογάλου χαφ Σάντας ήταν μεταξύ αυτών που είχαν διαρρεύσει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με την αναζήτηση του συλλόγου για ένα «οκτάρι». Ο 22χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπράγκα, πέρυσι έκανε ελάχιστα παιχνίδια (υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα), ενώ φέτος, στο ξεκίνημα της σεζόν, φαίνεται πως είναι τελείως εκτός πλάνων του Ρικάρντο Σα Πίντο, αφού δεν έχει αγωνιστεί λεπτό ως τώρα.

Και εκεί φαίνεται πως πάτησαν οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθώντας στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου να τον αποκτήσουν, καταθέτοντας – σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A’ Bola – πρόταση στην  Μπράγκα. Πρόταση που όμως, πάντα κατά την ίδια πηγή, επειδή ακριβώς έγινε την ύστατη ώρα του μεταγραφικού παραθύρου δεν κατέστη δυνατό να μετουσιωθεί σε deal λόγω χρόνου, αφού ξεπεράστηκε το σχετικό deadline.

Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση δανεισμού του Σάντας. Οι «αρσεναλίστας» δεν ήταν αρνητικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ωστόσο ήθελαν να εξασφαλίσουν συγκεκριμένα αγωνιστικά και οικονομικά ανταποδοτικά οφέλη, τα οποία απαιτούσαν σαφώς μεγαλύτερη διαπραγμάτευση από το ελάχιστο χρονικό όριο που υπήρχε μεταξύ της κατάθεσης της πρότασης του Ολυμπιακού και της εκπνοής της μεταγραφικής περιόδου.

Και έτσι, παρότι από τη βάση της πρότασης ήταν ικανοποιημένοι, δίνοντας μάλιστα και σχετικό σήμα για συνέχεια της συζήτησης, εν τούτοις επειδή ακριβώς η μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία συνεχίζεται,  δεν «καίγονταν» να ολοκληρώσουν το deal, έχοντας την εναλλακτική του δανεισμού του  ποδοσφαιριστή σε άλλη πορτογαλική ομάδα.

Και, κακά τα ψέματα, ούτε και ο Ολυμπιακός φάνηκε να «καίγεται» για να γίνει το deal. Ο Σάντας δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες των «ερυθρόλευκων», από την στιγμή όμως που είχαν την πληροφόρηση πως η Μπράγκα συζητούσε τα… πάντα ως προς την παραχώρηση του, αποφάσισαν να παίξουν ένα χαρτί στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου, προσπαθώντας εμφανώς να αξιοποιήσουν αυτή την πληροφορία. Δεν ήθελε και πολύ να τους κάτσει, ο χρόνος όμως και οι εναλλακτικές που είχε η Μπράγκα δεν το επέτρεψαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια διαφορά - Ξέφυγαν τα νούμερα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό - Σαββίδης ή Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags