Facebook Pixel La Liga: Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε στην "Barca TV" και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-08 02:27:00

Αποκάλυψη για Μέσι: "Μπορεί να φύγει όποτε θέλει όμως... - Τότε θα κινηθούμε για Νείμάρ"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μέσι: "Μπορεί να φύγει όποτε θέλει όμως... - Τότε θα κινηθούμε για Νείμάρ"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν.

La Liga: Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε στην "Barca TV" και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πως είναι το ίδιο με αυτά που είχαν Τσάβι και Πουγιούλ, δηλαδή πως ο Αργεντινός αν θελήσει να φύγει θα μπορέσει αλλά ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα εκτιμάει ότι δεν θα το κάνει.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε για τον Νεϊμάρ, τονίζοντας ότι θα ξαναπροσπαθήσουν μόλις λήξει το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Και το επόμενο καλοκαίρι αν το θελήσει, ο Μέσι μπορεί να φύγει από την ομάδα. Το συμβόλαιό του είναι όπως αυτά που είχαν παίκτες όπως οι Τσάβι και Πουγιόλ... Μπορεί ν' αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του, όμως δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι θα μείνει γιατί είναι παιδί της Μπαρτσελόνα".

Όσον αφορά την υπόθεση του Νεϊμάρ και όσα εκτυλίχθηκαν με τον Βραζιλιάνο το φετινό καλοκαίρι, έγινε η εξής τοποθέτηση: "Δεν είχαμε εξ αρχής την πρόθεση ν' ασχοληθούμε με τον Νεϊμάρ, ωστόσο, ο Λεονάρντο στην Παρί άνοιξε την πόρτα κι εμείς μαζί με άλλα κλαμπ μπήκαμε στη διαδικασία συζητήσεων.

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον φέρουμε πίσω, όμως ουδέποτε κάναμε προσφορά που περιελάμβανε και παίκτες για να μεταφερθούν στην Παρί. Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και ίσως τότε να κάνουμε κάτι. Δεν πρόκειται να τον πάρουμε τον χειμώνα. Στο μέλλον θα δούμε...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags