Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κοσμάς Τσιλιανίδης: Νταμπίζας και Δώνης "έκοψαν" τον άσο του ΟΦΗ, που "έλαμψε" στο ΟΑΚΑ
| 2019-09-07 22:00:00

Ηχηρή "απάντηση" σε Νταμπίζα, Δώνη - Τον "έκοψαν" και τους τιμώρησε - Έχουν καλύτερο δηλαδή;

του Νίκου Στεργίου
Ηχηρή "απάντηση" σε Νταμπίζα, Δώνη - Τον "έκοψαν" και τους τιμώρησε - Έχουν καλύτερο δηλαδή;

Έλληνας άσος κάνει "παπάδες" και κλείνει στόματα!

Παναθηναϊκός - Κοσμάς Τσιλιανίδης: Μία εβδομάδα πέρασε από τον θρίαμβο του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και στο "τριφύλλι" ακόμα δεν έχουν καταλάβει... τι τους χτύπησε και πως βρέθηκαν να χάνουν το ματς με κάτω τα χέρια.

Οι Κρητικοί έκαναν το τέλειο ματς και μπορεί ο Δημήτρης Μάνος λόγω των γκολ που σημείωσε, αλλά και του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, να τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα, ωστόσο υπήρχε στο γήπεδο άλλος ένας Έλληνας παίκτης που έλαμψε με την εμφάνιση και δικαίως ψηφίσθηκε στην 11άδα της εβδομάδας. Ο λόγος για τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ.

Για τον 25χρονο μεσοπεθετικό πάντως, υπάρχει ένα ωραίο παρασκήνιο, καθώς πριν από λίγους μήνες το όνομά του είχε... παίξει αρκετά δυνατά για τον Παναθηναϊκό, όταν φαινόταν ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όντως ο «Τσίλια» προτάθηκε στους Πράσινους, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έκριναν πως δεν αξίζει να ασχοληθούν μαζί του. Μάλιστα, δεν υπήρξε καν επαφή με την πλευρά του παίκτη ούτε και κάποια διαπραγμάτευση, αφού οι υπεύθυνοι για τον φετινό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα και προχώρησαν σε άλλες περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.

Ο Τσιλιανίδης, που τελικά βρήκε συμβόλαιο στον ΟΦΗ, αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν του Παναθηναϊκού ως αντίπαλος και έδωσε τις... απαντήσεις του σε Δώνη και Νταμπίζα, που ίσως να έπρεπε να το σκέφτηκαν τώρα και δεύτερη φορά.

Πάντως, γενικά στο "τριφύλλι" απέφυγαν το φετινό καλοκαίρι να ασχοληθούν με την ελληνική αγορά και προσπάθησαν να φέρουν παίκτες-στοιχήματα από το εξωτερικό, τακτική που για την ώρα δεν τους έχει δικαιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ολοκληρώθηκε το... έγκλημα: "Τέλος" σούπερ άσος από τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags