Facebook Pixel Ατακάρες Ουζουνίδη για Φαν Σιπ: «Και ο Ρεχάγκελ με ήττες ξεκίνησε και σήκωσε το Euro...»!
| 2019-09-08 09:13:00

Ατακάρες Ουζουνίδη για Φαν Σιπ: «Και ο Ρεχάγκελ με ήττες ξεκίνησε και σήκωσε το Euro...»!

Sportdog Team
Ατακάρες Ουζουνίδη για Φαν Σιπ: «Και ο Ρεχάγκελ με ήττες ξεκίνησε και σήκωσε το Euro...»!

Στήριξε τον Ολλανδό ο Έλληνας τεχνικός.

Συνέντευξη στην "Real News" έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ανέλυσε την κατάσταση στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας ότι ο Τζον Φαν Σιπ πρέπει να στηριχθεί από την ομοσπονδία και πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλαντούχους παίκτες, που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το αν είναι δύσκολη η συγκυρία για την Εθνική: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αφού για να περάσουμε υπάρχουν πια μόνο μαθηματικές ελπίδες, αλλά πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει και θα παλέψουν μέχρι το τέλος».

Για τον Φαν Σιπ: «Με δύο προπονήσεις δεν μπορεί να κριθεί κανένας προπονητής, θα ήταν αφύσικο και σαφώς άδικο κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι, ότι από τη στιγμή που η Ομοσπονδία διάλεξε αυτόν τον προπονητή, πρέπει να τον στηρίξει με κάθε τρόπο. Να του δώσει χρόνο και να είναι σταθερά και πάντα δίπλα του. Μόνο έτσι θα μπορούμε να φιλοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο. Και ο Ρεχάγκελ με ήττες ξεκίνησε και σήκωσε το Euro».

Για το αν υπάρχει λειψανδρία Ελλήνων ποδοσφαιριστών με προσωπικότητα: «Δεν είναι καθόλου έτσι. Διαφωνώ. Έχουμε πολλούς αξιόλογους παίκτες που κάλλιστα μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της Εθνικής και θεωρώ ότι στο μέλλον θα φανεί αυτό».

Για το πού θεωρεί ότι πρέπει να βασιστεί ο Φαν Σιπ: «Προφανώς και δε θα του υποδείξω εγώ τη δουλειά του, ποτέ δε θα το έκανα αυτό. Εκείνος θα κρίνει με ποιους θα συνεχίσει και ποιος θα εμπιστευτεί για να φέρει ξανά την Εθνική μας στον αφρό. Γνώμη μου είναι ότι έχουμε ποδοσφαιριστές με ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες, απολύτως ικανούς να μας χαρίσουν σπουδαίες επιτυχίες».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που τα συνόδευσαν ουδείς μπορεί να είναι και να δηλώνει αισιόδοξος. Όμως ελπίζω, όπως είπα, στη στήριξη του προπονητή από την Ομοσπονδία, γεγονός που θα του επιτρέψει να χτίσει αβίαστα και να κάνει μια καινούργια αρχή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Με βιαστικά και πρόωρα συμπεράσματα το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να έρθει, υπομονή, συνεχής προσπάθεια και πίστη απαιτούνται. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags