Facebook Pixel Σκάει βόμβα στη Superleague - Τεράστιο όνομα για top ελληνική ομάδα!
| 2019-09-09 10:48:00

Σκάει η βόμβα στη Superleague - Τεράστιο όνομα σε κορυφαία ομάδα - Τα... σπρώχνει ο πρόεδρος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει η βόμβα στη Superleague - Τεράστιο όνομα σε κορυφαία ομάδα - Τα... σπρώχνει ο πρόεδρος!

Προχωρημένες οι επαφές. Έτσι τον "ψήνουν". Φρέσκες πληροφορίες.

O πρώτος κύκλος των επαφών του Άγγελου Χαριστέα στη Μαδρίτη με τους δύο βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο του Άρη ολοκληρώθηκε χθες, με τον αθλητικό διευθυντή των "κιτρίνων" να συναντάται διαδοχικά τόσο με τον Φερνάντο Ιέρο όσο και τον Γκούτι.

Το αποτέλεσμα των δύο συναντήσεων, λίγο πολύ, αναμενόμενο. Ο πρώτος, ο οποίος έτσι κι αλλιώς οι πληροφορίες τον ήθελαν να μην... πολυενδιαφέρεται, ζήτησε προθεσμία επικαλούμενος την ανοιχτή ακόμη αναδιάρθρωση του τεχνικού επιτελείου στην εθνική Ισπανίας και ουσιαστικά βρήκε έναν εύσχημο τρόπο να σταματήσει εδώ τις όποιες περαιτέρω συζητήσεις. 

Ο δεύτερος όμως, έδειξε σαφώς μεγαλύτερη διάθεση από τον αλλοτινό στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Σαφώς πιο προσιτός, αφού μιλάμε για έναν προπονητή, ο οποίος ουσιαστικά  μόνο κατ’ όνομα είναι, αφού μέχρι τώρα στη σύντομη καριέρα του στους πάγκους, έχει προπονήσει μόνο φυτωριακές ομάδες της "βασίλισσας", κάνοντας και ένα σύντομα πέρασμα πέρυσι από τον πάγκο της Μπεσίκτας στο πλευρό του Σενόλ Γκιουνές, οπότε η προοπτική που του προσφέρεται να ξεκινήσει στο "Βικελίδης" την σταδιοδρομία του λογικά είναι κάτι που τουλάχιστον θα μπει σε διαδικασία να εξετάσει.

Και όπως φαίνεται θα το κάνει ενδελεχώς, αφού σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άγγελος Χαριστέας θα έχει σήμερα νέο ραντεβού με τον Γκούτι, προκειμένου -ουσιαστικά- να συνεχίσει το "ψηστήρι", αναλύοντάς του τα δεδομένα για τη δουλειά που του προσφέρει ο Άρης.

Το γεγονός επίσης πως ο 43χρονος τεχνικός δεν βρήκε -όπως ο Ιέρο- έναν τρόπο να αποφύγει την όποια συνέχεια των συζητήσεων, είναι θετικό, ένα ακόμη για την ακρίβεια, αφού και σε επίπεδο κασέ, ο παλαίμαχος Ισπανός διεθνής είναι σαφώς πιο προσιτός σε σχέση με τον συμπατριώτη του, παρότι και αυτός δεν απαιτεί λίγα προκειμένου να συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία της ελληνική ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή κίνηση Μαρινάκη - Έκανε "ντου" που απογειώνει την ομάδα - Έτσι θα αφήσει πίσω τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags