Facebook Pixel "PAO Alive": Συγκινεί ο απλός κόσμος - 11.000 ευρώ κάθε μέρα - Ποιος έχει βάλει τα πιο πολλά
| 2019-09-10 20:28:00

"PAO Alive": Συγκινεί ο απλός κόσμος - 11.000 ευρώ κάθε μέρα - Ποιος έχει βάλει τα πιο πολλά

του Βαγγέλη Καράμαλη
"PAO Alive": Συγκινεί ο απλός κόσμος - 11.000 ευρώ κάθε μέρα - Ποιος έχει βάλει τα πιο πολλά

Πόσοι έχουν καταθέσει, πόσα βάζει ο καθένας. Τα δίνουν όλα!

Παναθηναϊκός: Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για το "PAO Alive" και τα μηνύματα για τη σπουδαία αυτή προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού, είναι άκρως ενθαρρυντικά μέχρι στιγμής.

Προφανώς και πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, ειδικά στην εποχή που βρισκόμαστε και με τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι επικεφαλής της όλης προσπάθειας, είναι αποφασισμένος να πετύχει και όπως έχει αποδείξει σε όλες τις δράσεις του μέχρι τώρα, δεν συνηθίζει να κάνει πίσω.

Ο στόχος των 20 εκατομμυρίων είναι μεν πολύ μακριά ακόμα, ωστόσο ήδη έχουν μπει οι βάσεις και η ανταπόκριση του απλού κόσμου είναι ιδιαιτέρως υψηλή, αφού έχουν συνεισφέρει ήδη σχεδόν 14.000 φίλαθλοι. Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο "PAO Alive" ξεπερνούν τις 670.000 ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο, αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για λεφτά που έχουν βάλει απλοί φίλαθλοι του Τριφυλλιού και όχι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Το ποσό αυτό προορίζεται για τα έξοδα ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη στην τριετία που θα χρειαστεί μέχρι να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος λοιπόν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αναλυτική παρουσίαση του από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του, έδειξε τη στήριξή του έμπρακτα και έστειλε το δικό του μήνυμα. Δεν είναι τυχαίο, πως βάσει του ποσού που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα, κάθε φίλος του Παναθηναϊκού που έχει λάβει μέρος έχει συνεισφέρει κατά μέσο όρο από 50 ευρώ, ενώ καθημερινά επίσης κατά μέσο όρο μπαίνουν στο "PAO Alive" περίπου 11.000 ευρώ.

Πρώτος, στη σχετική λίστα με τους υποστηρικτές, είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος που έχει δώσει μέχρι στιγμής 35.000 ευρώ, νούμερο που προκαλεί δέος, ενώ υπάρχουν κι άλλες μεγάλες καταθέσεις που φτάνουν ακόμη και τις 5.000 ευρώ.

Τα νούμερα είναι άκρως εντυπωσιακά, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η πρεμιέρα της συγκεκριμένης προσπάθειας έγινε στη μέση του καλοκαιριού και φυσικά πως μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους οι ισχυροί επιχειρηματίες, τους οποίους είχε προσκαλέσει στη συνέντευξη Τύπου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.



Προφανώς και οι συγκεκριμένοι, όπως και ένα μεγάλο κομμάτι των απλών φιλάθλων, περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για την έναρξη εργασιών για το γήπεδο στο Βοτανικό, οι οποίες αναμένονται σύντομα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλιστα, είναι σίγουρο πως θα δώσει... έξτρα ώθηση στην προσπάθεια του "PAO Alive" και ότι θα συνδυαστεί με σημαντική εισροή χρημάτων.

Αρωγοί στην προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, εκτός από τον απλό κόσμο, έχουν σταθεί και πολλοί αθλητές του συλλόγου, όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Σωτήρης Παντελέων, ενώ ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Παναγιώτη Πελεκούδα. Ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ των Πρασίνων, έγινε ο πρώτος επαγγελματίας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και κατέθεσε το 10% του συμβολαίου του για το "PAO Alive".

Πώς βοηθάω στο "PAO Alive"

Στην ιστοσελίδα paoalive.gr, υπάρχει ο μετρητής που δείχνει ανά πάσα στιγμή πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί και πόσο κοντά βρίσκεται αυτό το νούμερο σε αυτό που έχει τεθεί ως πρώτος στόχος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τέσσερις τρόποι κατάθεσης χρημάτων. Μέσω της ιστοσελίδας, μέσω ebanking, μέσω των τεσσάρων λογαριασμών που έχουν δοθεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά και στη θύρα 10 της Λεωφόρου και στις μπουτίκ της ΚΑΕ. Να σημειωθεί πως για ποσά άνω των 100 ευρώ μπορούν να μπουν έξι άτοκες δόσεις, ενώ ο καθένας μπορεί να καταθέσει χρήματα όσες φορές θέλει.

Από τον Σεπτέμβριο και έπειτα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους κατοίκους της περιφέρειας αλλά και του εξωτερικού. Πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον ο κάθε φίλος της ομάδας το επιθυμεί, το όνομά του θα φαίνεται στο site του "Pao Alive", ενώ για εκείνους που θα συνδράμουν με ποσό μεγαλύτερο των 50.000 ευρώ θα υπάρχει και ξεχωριστή αναφορά στο νέο γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό, όταν αυτό χτιστεί.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: Αυτή η εταιρεία-κολοσσός "μπαίνει" στο Βοτανικό - Επένδυση 17 δις - Θα απογειωθεί ο ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags