Facebook Pixel Ζεράρ Λόπεθ: Αν δεν κοβόταν από τον ΠΑΟΚ, δε θα ερχόταν ο Πάμπλο!
| 2019-09-11 13:18:00

Ζεράρ Λόπεθ: Αν δεν κοβόταν από τον ΠΑΟΚ, δε θα ερχόταν ο Πάμπλο Γκαρσία!

Sportdog Team
Ζεράρ Λόπεθ: Αν δεν κοβόταν από τον ΠΑΟΚ, δε θα ερχόταν ο Πάμπλο Γκαρσία!

Τι θύμισε σε όλους το όνομα του Καταλανού προπονητή που «παίζει» για την άκρη του πάγκου του Άρη.

Ο Ζεράρ Λόπεθ έχει συμπεριληφθεί στα ονόματα προπονητών που ενδιαφέρουν τον Αρη και μάλιστα χθες υπήρξε δημοσίευμα από την Ισπανία που φέρνει τους κιτρινόμαυρους στο να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Τι θύμισε όμως το όνομά του στους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης; Την προ δεκαετίας ανάμειξή του με τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό σενάριο, ως ποδοσφαιριστής, φυσικά, ακόμη. O Λόπεθ έπαιξε στην Μπαρτσελόνα για πέντε χρόνια (2000-2005) με 91 συμμετοχές και 5 τέρματα, νωρίτερα είχε φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια και αργότερα της Μονακό. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ θα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο, καθώς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του καταλανικού ποδοσφαίρου.

Από τον Μάιο του 2008 ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στην απόκτησή του, ο παίκτης όμως «κόπηκε» με τις πληροφορίες της εποχής να αναφέρονται σε ιατρικούς λόγους. Τελικά, λίγες μέρες αργότερα,, στις 30 Ιουλίου του 2008 ο ΠΑΟΚ έφερε στη Θεσσαλονίκη τον σπουδαίο Πάμπλο Γκαρσία, που όμως ίσως να μην ερχόταν, αν λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λόπεθ. Ευτυχώς η τύχη το έφερε έτσι, θα πουν οι περισσότεροι...

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags