Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στα... κάγκελα ο Νταμπίζας, φήμες για "ντου" Ολυμπιακού - Τρελά πράγματα
| 2019-09-11 15:45:00

Στα... κάγκελα ο Νταμπίζας - Φήμες για "ντου" Ολυμπιακού - Τα... σκάει στον ΠΑΟ; - Φοβερά πράγματα!

του Νίκου Στεργίου
Στα... κάγκελα ο Νταμπίζας - Φήμες για "ντου" Ολυμπιακού - Τα... σκάει στον ΠΑΟ; - Φοβερά πράγματα!

Μπελάδες για το "τριφύλλι". Ποιοι άναψαν φωτιές. Θα βγάλει λεφτά;

Παναθηναϊκός: Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Δημήτρης Σερπέζης, Γιώργος Βαγιαννίδης και Χρήστος Σέχου. Το καρέ των προερχόμενων από τις ακαδημίες ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού" που δεν έχει υπογράψει ακόμη την πρόταση επέκτασης συμβολαίου που τους προτάθηκε, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες των "πράσινων" από πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Συμβόλαιο ίδιο σε διάρκεια και απολαβές. Συμβόλαιο που, τη δεδομένη στιγμή, η εν λόγω τετράδα είναι και η μόνη που δεν έχει υπογράψει.

Γι’ αυτό και όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας, πριν την αποχώρηση των διεθνών από το Κορωπί για τα ματς των εθνικών ομάδων διαμήνυσε στο... καρέ, πως είτε θα υπογράψουν ως την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου είτε θα φέρουν πρόταση για πώληση, διαφορετικά, θα παραγκωνιστούν.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως στο προ ημερών φιλικό, ενώ δεν υπήρχε καμία εξέλιξη, οι τρεις πρώτοι (Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Βαγιανίδης) αγωνίστηκαν στο φιλικό που έδωσε η πρώτη ομάδα των "πράσινων" κόντρα στον Απόλλωνα. Και μένει να διευκρινιστεί αν αυτή η απόφαση για παραγκωνισμό αφορά την k19 και την k21 (όπου και αγωνίζεται ο Σέχου) ή την πρώτη ομάδα.

Προφανώς το θέμα των εν λόγω πιτσιρικάδων είναι ακόμη ένα "αγκάθι" που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός. Τόσο για ουσιαστικούς όσο και επικοινωνιακούς λόγους.

Κι αυτό γιατί ο Νίκος Νταμπίζας δεν μπορεί να προσφέρει διαφορετικό συμβόλαιο, έστω κατ’ ελάχιστο, από τους υπόλοιπους των ακαδημιών, ενώ πλέον είναι και δεσμευμένος από την προ ημερών ατάκα του σε περίπτωση που οι τέσσερις δεν συναινέσουν στην πρόταση που τους έχει γίνει, πρόταση κοινή όπως σε κάθε άλλο ποδοσφαιριστή των ακαδημιών.

Πόσο μάλλον όταν φουντώνουν οι φήμες στο Κορωπί, πως τουλάχιστον για τον Βαγιανίδη σίγουρα και πιθανότατα τον Αθανασακόπουλο, ο Ολυμπιακός (κυρίως, αλλά όχι μόνο) καραδοκεί. Λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά εδώ: αν το καρέ αποχωρήσει για το εξωτερικό του χρόνου οπότε και οι τέσσερις μένουν ελεύθεροι, οι "πράσινοι" δικαιούνται τροφεία για τον κάθε ένα, περίπου 250.000 ευρώ. Αν όμως μετακινηθούν εντός συνόρων, το ποσό αυτό μειώνεται στο... τίποτα ουσιαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οριστικό για Παναθηναϊκό και Λεωφόρο - Το αποφάσισε ο Δώνης - Δίνει 500.000 ευρώ ο Αλαφούζος;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags