Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες ανενεργός ο Φάουστο - Μία ζωή Β’ Εθνική - Θυμίζει... Τοτσέ
| 2019-09-12 10:13:00

Θα "φάει" τον Κουρμπέλη; - Τρεις μήνες ανενεργός ο Φάουστο - Μία ζωή Β’ Εθνική - Θυμίζει... Τοτσέ

του Νίκου Στεργίου
Θα "φάει" τον Κουρμπέλη; - Τρεις μήνες ανενεργός ο Φάουστο - Μία ζωή Β’ Εθνική - Θυμίζει... Τοτσέ

Είναι "ευκαιρία" η μεταγραφή του ΠΑΟ; Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...

Παναθηναϊκός: "Αν και εφόσον προκύψει μία καλή ευκαιρία, θα είμαστε ευέλικτοι". Με αυτήν την ατάκα ο Νίκος Νταμπίζας ολοκλήρωνε τη συνέντευξη Τύπου της περασμένης εβδομάδας με αφορμή την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του "τριφυλλιού", απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την πιθανότητα προσθήκης ενός ακόμη, ενός αμυντικού χαφ. Προσθήκης που κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" είχε κατηγοριοποιήσει ως "εναλλακτική επιλογή".

Τι λοιπόν από τα δύο είναι ο Φάουστο Νούνιεθ Τένθια; Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας πρακτικά συμφωνήσει με το "τριφύλλι" για συμβόλαιο δύο χρόνων, επιβεβαιώνοντας έτσι τη φημολογία των ημερών που ήθελε τον "Ντάμπι" να βρίσκεται κοντά στο να κλείσει την "τρύπα" στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τον παίκτη που θα κάλυπτε ρόλο πίσω από τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Φημολογία βέβαια που ήθελε ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είχε αποδεσμευτεί από την ομάδα το στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και συνεπώς, έχοντας κάνει προετοιμασία, δεν θα χρειάζονταν ιδιαίτερο χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Φάουστο Νούνιεθ Τένθια δεν ικανοποιεί το συγκεκριμένο κριτήριο, αφού το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε στις 8 Ιουνίου με τη φανέλα της Εξτρεμαδούρα στο πρωτάθλημα της Σεγούντα και έκτοτε ανακοινώθηκε πως δεν θα συνέχιζε στον ισπανικό σύλλογο. Έχει λοιπόν συμπληρώσει τρεις μήνες ανενεργός…

Όσο για το βιογραφικό του; Με την εξαίρεση της σεζόν 2016-17, οπότε και έπαιξε στα μισά παιχνίδια της τότε ομάδας του, της Οσασούνα στην Πριμέρα (με την Οσασούνα τότε να τερματίζει τελευταία και να υποβιβάζεται από τον... Μάρτιο), δεν έχει ποτέ άλλοτε στη δεκαετή του επαγγελματική σταδιοδρομία ξεπεράσει τα όρια της Σεγούντα.

Βιογραφικό που σίγουρα δεν θαμπώνει, δεν προσφέρει εγγυήσεις -παρότι προέρχεται από το ίδιο γραφείο που πριν χρόνια είχε φέρει στον Παναθηναϊκό τον... τίμιο Τοτσέ-, απέχει στα χαρτιά από το να χαρακτηριστεί "ευκαιρία", αλλά σίγουρα, τέτοια ώρα, στο παρά δύο δηλαδή του κλεισίματος και της αγοράς των ελεύθερων, τέτοια λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε πριν από λίγο: Έκλεισε στόματα ο Νταμπίζας - Με αυτόν τον Έλληνα άσο συμφώνησε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags