Facebook Pixel Ο Αντνάν Πλόκο μιλάει στο Sportdog για τον Τίνο Σούσιτς που θέλει η ΑΕΚ!
| 2019-09-12 22:30:00

Δεν παίρνει... Βράνιες η ΑΕΚ - Στόχος της Ίντερ, αξία 5.000.000 - "Παίζει παντού, μοιράζει γκολ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δεν παίρνει... Βράνιες η ΑΕΚ - Στόχος της Ίντερ, αξία 5.000.000 - "Παίζει παντού, μοιράζει γκολ"

Τα... πάντα όλα για την "καψούρα" Ίβιτς. "Εκεί έχει πρόβλημα".

Η περίπτωση του Τίνο Σβεν Σούσιτς εξετάζεται από την ΑΕΚ. Όπως ανέφερε δημοσίευμα από τη Βοσνία, ύστερα από μία σεζόν στην Ολλανδία, στον οποία μέτρησε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Φένλο, ο 27χρονος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων και όχι μόνο, αφού Χρόνινγκεν, Μπρέντα και η κροατική Χάιντουκ, στην οποία είχε αγωνιστεί την τετραετία 2012-2016, επιθυμούν την απόκτησή του.

Το όνομα του Σούσιτς δεν είναι άγνωστο στην ελληνική πραγματικότητα. Το 2015 είχε ακουστεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος κοούτσαρε την ομάδα του Σπλιτ τη διετία 2013-2015.

Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή των "ασπρόμαυρων", με τον οποίο διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις, είχε 54 συμμετοχές, 7 γκολ και 11 ασίστ.

Ο Σούσιτς είχε βρεθεί τον Γενάρη του 2015 στο στόχαστρο της Ίντερ, η οποία διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του, οι Κροάτες τον κοστολόγισαν στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά η μετακίνηση δεν προχώρησε καθώς το ενδιαφέρον των Ιταλών "πάγωσε".

Ο Σούσιτς είναι διεθνής με τη Βοσνία από το 2014, την εποχή που ο θείος του, Σάφετ Σούσιτς, προπονούσε το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας. Ο τότε εκλέκτορας της Βοσνίας είχε αιφνιδιάσει τους πάντες, όταν κάλεσε τον ανιψιό του στην προεπιλογή της εθνικής για την προετοιμασία, πριν το Μουντιάλ του 2014.

Ο Σάφετς Σούσιτς είχε σπεύσει να δικαιολογήσει την επιλογή του τονίζοντας σε δήλωσή του, ότι εξασφάλισε τη θέση του στη λίστα με τους 24 λόγω της ποιότητάς του, κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα, όπως αναφέρει o Αντνάν Πλόκο.

"Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Χάιντουκ τη σεζόν 2014-2015", τονίζει στο sportdog ο Βόσνιος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ.

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί; "Είναι κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες. Στην Εθνική έχει αγωνιστεί ως χαφ αλλά και στα φτερά της επίθεσης", απαντάει για τον συμπατριώτη του.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει; "Έχει πολύ καλές ελεύθερες εκτελέσεις φάουλ και έχει μοιράσει γκολ από κόρνερ. Η τεχνική του είναι εξίσου καλή, διαθέτει ντρίπλα", αναφέρει και αποκαλύπτει το αδύνατο σημείο του. "Η αδυναμία του εντοπίζεται στο ψηλό παιχνίδι", παρότι βλέπει τον κόσμο από τα 1.86 μ.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, ο Σούσιτς δεν έχει καμία σχέση με τον εκρηκτικό ταπεραμέντο του συμπατριώτη του Όγκνιεν Βράνιες. "Είναι πολιτισμένο παιδί. Δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Είναι ήρεμος εντός και εκτός του γηπέδου. Ωστόσο, κάποιες φορές αντιδρά στις αποφάσεις των διαιτητών", καταλήγει ο Αντνάν Πλόκο μιλώντας στο sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "χυλόπιτα" - Φεύγει από την ΑΕΚ και πάει σε top ομάδα - Νεαρός Έλληνας παίρνει μεταγραφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags