Facebook Pixel Ολυμπιακός: Tα... πήρε κρανίο ο Μαρινάκης, κάνει το "μπαμ" - Ρίχνει πάλι τρελό χρήμα
| 2019-09-13 13:49:00

Tα... πήρε κρανίο ο Μαρινάκης και κάνει το "μπαμ" - Ρίχνει πάλι τρελό χρήμα - Απίστευτη ανατροπή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Tα... πήρε κρανίο ο Μαρινάκης και κάνει το "μπαμ" - Ρίχνει πάλι τρελό χρήμα - Απίστευτη ανατροπή!

Γιατί ήταν...ξεγραμμένος; Πώς γύρισε τούμπα; "Καυτό" ρεπορτάζ...

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς προ ημερών έκανε λόγο για "πολλές προτάσεις" που έφτασαν στα γραφεία του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Λόγους να μη λέει αλήθεια ο Πορτογάλος προπονητής, προφανώς και δεν έχει, οπότε μιλάμε για προτάσεις που δεν θα ικανοποιούσαν τους "ερυθρόλευκους". Μην ξεχνάμε πως ο Νορβηγός έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται του χρόνου, οπότε αυτομάτως αποτελεί μια πολύ σύνθετη περίπτωση αναφορικά με τη μεταγραφική του διαχείριση.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που δεν μιλάμε για έναν απλό δεξιό μπακ. Τουλάχιστον όχι σε οικονομικό επίπεδο, αφού ο διεθνής Σκανδιναβός πέραν του ότι είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ακραίος στην Ελλάδα είναι μεταξύ των μετρημένων στα δάχτυλα των δύο χεριών (και μόνο σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) που οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είχαν ένα δίλημμα που σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση προκύπτει: ανανέωση ή πώληση. Η ανανέωση όμως, προφανώς, θα ήταν με ποσό ακόμη περισσότερο... εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για τα δεδομένα της θέσης που αγωνίζεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στις πρώτες άλλωστε, τελείως διερευνητικές επαφές των δύο πλευρών, διαπιστώθηκε διαφορά που ξεπερνούσε τις 600.000 ευρώ (μεταξύ των δυνατότητων του συλλόγου και των απαιτήσεων του παίκτη).

Γι’ αυτό και άλλωστε ήρθε ο Μπρούνο Γκασπάρ, ώστε και να "πιεστεί" ο Νορβηγός, αλλά και να είναι οι Πειραιώτες έτοιμοι σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή δεν ευδοκιμούσαν ως προς τη διάδοχη κατάσταση.

Τελικά όμως, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του "Κόκκινου Πρωταθλητή", οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει αρκετά, αφού όπως λέγεται το πέρας της μεταγραφικής περιόδου (και η άρνηση του συλλόγου σε αρκετές, πλην όμως όχι -όπως είπαμε- δελεαστικές προτάσεις) τις έφερε πιο κοντά, σε πιο... διαλλακτικό επίπεδο.  Σε βαθμό μάλιστα τέτοια που σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Νορβηγού είναι κοντά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-φωτιά για Ολυμπιακό - Του "κλέβουν" την ταλεντάρα - Θα... ανάψει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags