Facebook Pixel «Με όπλο την ομαδικότητα ο ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-28 16:20:00

«Με όπλο την ομαδικότητα ο ΠΑΟΚ»

«Με όπλο την ομαδικότητα ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Ρούμπιν, Κούρμπαν Μπερντίγιεφ, μίλησε πριν από λίγο στους εκπροσώπους του Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι έδειξε ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον «Δικέφαλο» μετά την ευρεία νίκη επί της ΑΕΚ.

Για το πρώτο του σχόλιο για τον ΠΑΟΚ, ο Μπερντίγιεφ επισήμανε: «Το σημαντικότερο όπλο του ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει ως ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη συγκεκριμένα».

Για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, επισήμανε: «Ακόμα και να είχα πληροφορίες γι΄ αυτό δε θα το έλεγα. Επαναλαμβάνω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η ομαδικότητα. Παρ΄ όλο που κέρδιζε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ, δε χαλάρωσε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Πάντως για τις απουσίες που μου είπατε έχω να πω ότι θα το πιστέψω μόνο όταν δω το πρωτόκολλο».

Για το στόχο της ομάδας του: «Οποιος προπονητής παίζει στην έδρα του, στοχεύει στη νίκη. Σε αυτό στοχεύουμε κι εμείς».

Για το αν προφύλαξε κάποιους παίκτες στο πρόσφατο ματς με την Λοκομοτίβ: «Δεν προφύλαξα κανέναν ποδοσφαιριστή. Κι όπως δεν το έκανα στον αγώνα με την Λοκομοτίβ, το ίδιο θα πράξω κι αύριο. Οσοι παίκτες είναι στη διάθεσή μου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Θα λείψουν οι Κάρλος Εντουάρντο και Μάρτινς, ενώ ο Καλέσιν είναι με ερωτηματικό. Αντίθετα ο Παραγουανός Βαλντές θα αγωνιστεί αύριο».

Αν έβγαλε συμπεράσματα για το αγωνιστικό στιλ του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δε θα αλλάξει το σύστημά του. Θα παίξει το επιθετικό παιχνίδι που γνωρίζει και μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν ταιριάζει το στιλ του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πιο οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Αν χρησιμοποιήσει τα άκρα του και τη μεσαία γραμμή του μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά με το αν η Ρούμπιν αποκτά πλεονέκτημα μια κι έχει δώσει περισσότερα στο ρώσικο πρωτάθλημα σε σχέση με τα αντίστοιχα τέσσερα ματς του «Δικεφάλου» στη Σούπερ Λίγκα, είπε: «Κι ο ΠΑΟΚ έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει ότι στα ευρωπαϊκά ματς δεν μετράνε αυτά. Δεν έχει να κάνει αν εμείς έχουμε παίξει περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημά μας».

Δηλώσεις Ντιάντιουν

Ο επιθετικός της Ρούμπιν και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βλαντιμίρ Ντιάντιουν τόνισε ότι «ο ΠΑΟΚ ξέρει τι ζητάει όταν μπαίνει στο γήπεδο». Επίσης τόνισε ότι θέλει να σκοράρει κι αύριο, όπως έπραξε στον αγώνα με την Λοκομοτίβ για το ρωσικό πρωτάθλημα. Για το ποια ομάδα είναι φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, επισήμανε: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags