Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κόψιμο"-μήνυμα από Φερέιρα για Περιστέρι - "Τελείωσε" δαπανηρή μεταγραφή
| 2019-09-13 22:35:00

"Κόψιμο"-μήνυμα από Φερέιρα για Περιστέρι - "Τελείωσε" δαπανηρή μεταγραφή - Το έμαθε ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόψιμο"-μήνυμα από Φερέιρα για Περιστέρι - "Τελείωσε" δαπανηρή μεταγραφή - Το έμαθε ο Ιβάν;

Απόφαση-φωτιά του Πορτογάλου. Λεφτά στα... σκουπίδια! 

Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις την κατάσταση στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Πόσο  μάλλον φέτος, που με την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα και την εμφανή διαφοροποίηση στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό τους transition, το «όπλο» των νταμπλούχων επί Λουτσέσκου, η ουσιαστικά απροσπέλαστη ανασταλτική λειτουργία έχει ξεφτίσει, έχει ξεθωριάσει, με τους αντιπάλους – ως τώρα – του ΠΑΟΚ να σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι απέναντι του.

Το καλύτερο δίδυμο στόπερ της περυσινής σεζόν, αυτό του Βαρέλα – Κρέσπο δεν είναι ανάλογα πειστικό, ακόμη όμως και έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής ο Αμπέλ Φερέιρα δεν ήθελε ούτε να σκέφτεται πως δεν θα είχε διαθέσιμο στο αυριανό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο τον Βαρέλα. Τελικά, η… ευχή του έπιασε, αφού ο Αφρικανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις/τραυματισμό που είχε πριν τη διακοπή στη μέση και συμπεριλήφθηκε στην 19μελη αποστολή των πρωταθλητών.

Ενδεικτικό πως ακόμη και με τον Βαρέλα σαφώς και όχι στο 100%, ο Πορτογάλος προπονητής δεδομένα τον προτιμάει από τον Ίνγκασον, ενώ ούτε λόγος φυσικά για τον Μιχάι, ο οποίος ακόμη και με τέτοιες συνθήκες, χωρίς τον έναν από τους τρεις στόπερ του ρόστερ απολύτως υγιή και τον προπονητή να μην (πολύ)πιστεύει έναν δεύτερο, δεν βρίσκει θέση στην αποστολή έστω και ως 20ος παίκτης.

Ξεκάθαρο προφανώς το τι πιστεύει ο Φερέιρα για την ακριβότερη, εντός των συνόρων, μεταγραφική προσθήκη του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς επομένως και το μέλλον του να προοιωνίζεται θετικό, τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα πληροφορία-φωτιά πριν το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ - Θα κάνει την... τρέλα ο Φερέιρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags